A korszerű bérszámfejtés záloga: nexONBÉR a Szoftverbörzén

forrás Prim Online, 2005. február 7. 07:46
A NEXON által fejlesztett BERENC bérügyviteli program segítségével több mint egymillió munkavállaló bérét számfejtik Magyarországon. A nexONBÉR a szoftver új verziója, mely megőrizte elődje könnyű kezelhetőségét és a legkorszerűbb technológiával, megnövelt funkcionalitással jelentkezik a Szoftverbörzén.
A nexONBÉR több, mint a DOS alapú BERENC Windows platformra történő átforgatása. Tucatnyi programozó több éves munkájával a Nexon olyan rendszert alkotott, mely integráltan, megbízhatóan és gyorsan kezeli a humánügyvitel valamennyi feladatát.
A nexONBÉR integrálható többek között a BAAN, EXACT, MFG-PRO, Oracle Financial, Microsoft Business Solutions Axapta és Microsoft Business Solution Navision, ROSS, SAP, TÜSZ, rEVOLUTIONS Iroda++ és Zenit vállalatirányítási rendszerekkel.
A szoftver felépítésének, skálázhatóságának, illetve nagy teljesítményének köszönhetően hatékony bérszámfejtési megoldást kínál az ügyfelek számára, legyen szó akár több ezer fős gazdálkodó egységről, közepes- vagy kisvállalkozásról, vagy a bérszámfejtést fő tevékenységként végző könyvelőcégről. A program moduljai – munkaügy, OEP ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és kafetéria – átfogó módon lefedik a bérügyvitel összes területét. Íme néhány a funkciók közül:

I. nexONBÉR Munkaügyi modul

A modul segítségével lehetőség nyílik a havidíjas és órabéres rendben, valamint teljesítménybéres és jutalékos elszámolású dolgozók bérének számfejtésére, valamennyi pótlék, járulékos elem és levonás figyelembevételével a mindenkori jogszabályoknak megfelelően.
A modul elvégzi a nagytömegű, önálló tevékenységből származó jövedelmek (honorárium, szerzői díj, megbízási díj, stb.) számfejtését. A kifizetések nyilvántarthatók tevékenységenként, költségviselőnként, munkaszámonként is.
A dolgozók rendszeres juttatásait, levonásait a rendszer automatikusan kezeli, így a számfejtés a dolgozók többségénél teljesen automatikusan történhet. Mindezek mellett természetesen bármikor lehetőség van egyénenként is bérszámfejtésre, hóközi kifizetésekre, és előre számfejtésre, a régebben számfejtett béradatok visszakeresésére, vagy a tévesen megadott elemek utólagos korrigálására.

II. nexONBÉR OEP ellátások modul

A modul elbírálja és számfejti az OEP terhére elszámolható pénzbeni ellátásokat. A program a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítja a jogosultságot az ellátásra, valamint a számfejtéséhez szükséges bér adatok kigyűjtését automatikusan elvégzi.
A modul a mindenkori jogszabályoknak megfelelően – az előző munkahelyek és biztosítási idők figyelembe vételével – elbírálja az ellátás mértékét és folyósításának időtartamát. A számfejtett ellátások utólag is jól visszakereshetők, áttekinthetők.

III. nexONBÉR Általános lekérdező modul

Segítségével a felhasználó a nexONBÉR programból a dokumentumokat, listákat, táblázatokat a saját igényeinek megfelelő összetételben és formátumban állíthatja elő. Alkalmas a nexONBÉR rendszer adatait úgy feldolgozni, hogy az így készített dokumentumok mind tartalmilag, mind formailag minden igényt kielégítsenek.

IV. nexONBÉR Kafetéria modul


A béren kívüli juttatások költség-hatékony módon növelik a munkatársak elkötelezettségét, valamint pótlólagos versenyelőnyt biztosítanak a szervezet számára a munkaerő piacon.
A NEXON Kafetéria modulja korszerű megoldást kínál a béren kívüli juttatások többszintű nyilvántartására, ellenőrző listák segítségével történő folyamatos figyelésére, továbbá juttatástípusok szerint számol az éppen aktuális adó és közteher vonzatokkal. A lerögzített adatok átadhatóak a nexONBÉR többi moduljába.

A NEXON néhány ügyfele

Állami Számvevőszék, Budapesti Corvinus Egyetem, Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Magyar Tudományos Akadémia (közel 20 intézet), HVB Bank Hungary, ING Bank, CIB Bank, Magyar Televízió, MTM-SBS (TV2)

NEXON – Microsoft megállapodás: bérszámfejtési megoldás akár ingyen

A NEXON és a Microsoft Magyarország tavaly év végén kötött megállapodása révén a Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási rendszerekhez a NEXON speciális kedvezménnyel biztosítja nexONBÉR bérszámfejtési megoldását. A Microsoft és a NEXON vezetői egyaránt hangsúlyozzák: nem egyszeri akcióról van szó, hanem hosszabb stratégiai megállapodásról, mely minimum 2005 végéig tart. A megállapodás keretében az ügyfelek a nexONBÉR-hez – a kiválasztott beszállítótól függően – 50 és 100 százalék közötti kedvezménnyel mérsékelt licencdíj fejében (tehát akár ingyenesen) juthatnak hozzá, illetve a bérszámfejtő program futtatásához szükséges MSSQL adatbázis-kezelő programot szintén egyedülállóan kedvező áron, 19.900 forintért – vásárolhatják meg.

Nexon sajtóközlemény
Kulcsszavak: ügyvitel Nexon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55