HP BladeSystem Cisco kapcsolótechnológiával felvértezve

forrás Prim Online, 2005. február 12. 09:03
A HP BladeSystem architektúrájába integrálják a Cisco hálózati kapcsolótechnológiáját, amely lehetővé teszi a hálózat és a blade rendszer teljesítményének és megbízhatóságának optimalizálását, leegyszerűsítve ezzel a telepítést és üzemeltetést. A Cisco Gigabit Ethernet kapcsolómodullal kibővített HP BladeSystem csökkenti az adatközponti infrastruktúra költségeit is.
A kapcsolómodul integrálásán kívül a rendszert hozzáigazították a Cisco Business Ready Data Center hálózati architektúrájához, így a HP BladeSystem egységes hálózati szolgáltatási környezetet biztosít nagyfokú rendelkezésre állással, adatbiztonsággal, garantált szolgáltatásminőséggel (QOS) és egyszerű felügyelettel.

Az új - a HP BladeSystem rendszerbe beépíthető - Cisco Gigabit Ethernet kapcsolómodul várhatóan februártól lesz megrendelhető, kizárólag a HP-tól és viszonteladóitól. Ezáltal a szerverektől az adatközpontokig a teljes hálózat egységesen Cisco-eszközökre építhető, és mindazon szolgáltatások és funkciók elérhetők lesznek, amelyeket a felhasználók a korszerű hálózatok esetében már megszoktak. Az új Gigabit Ethernet kapcsolómodul tervezésénél a Cisco gondoskodott a teljes körű kompatibilitásról az eddigi HP BladeSystem p-Class házakkal.

A HP BladeSystemhez kifejlesztett új Cisco switch olyan egyetlen fizikai bekötést igénylő, virtualizációt alkalmazó megoldás, amellyel az erőforrások dinamikusan méretezhetők és csoportosíthatók át anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni az egyes komponensek kábelezéséhez. A kapcsoló illeszkedik az ügyfél meglévő Cisco alapú hálózati infrastruktúrájába. Használata nem növeli az üzemeltetési költségeket, és kezeléséhez nem kell egy új hálózati operációs rendszerrel megismerkedni.

A HP BladeSystem ipari szabványokon alapuló integrált megközelítése csökkenti az infrastruktúra költségeit, és egyes esetekben akár 16 százalékkal alacsonyabb induló kiadással jár, mint a vállalat hagyományos rackbe szerelt rendszerei, miközben éves támogatási költsége is alacsonyabb.
Kulcsszavak: Cisco HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59