Az EDS és a Towers Perrin létrehozta új vegyes vállalatát

forrás Prim Online, 2005. március 2. 13:44
Az EDS és a Towers Perrin ma bejelentette új közös vállalatának létrejöttét, az ExcellerateHRO-t. Az új vállalat széles körű HR outsourcing szolgáltatásokat nyújt.
Január 18-án, az EDS és a Towers Perrin már bejelentette szándékát az új vállalat létrehozására, a tranzakció március elsejével zárult le.

Az új vállalat - az ExcellerateHRO - ötvözi a Towers Perrin nyugdíj, egészségügyi és társadalombiztosítási szolgáltatásokat nyújtó adminisztrációs ágazati tevékenységét az EDS meglévő bérszámfejtésen alapuló HR outsourcing tevékenységével annak érdekében, hogy világszerte széles körű HR outsourcing portfóliót biztosítson.

Az ExcellerateHRO-t az alapítók a gyorsan növekvő HR outscourcing terület meghatározó szereplőjeként pozícionálják, 600 millió dolláros éves árbevétellel. Összességében az ExcellerateHRO mintegy 400 ügyfél (USA, Kanada, Európa, Közép- és Dél-Amerika) több mint 33 millió aktív és nyugdíjas alkalmazottját szolgálja majd ki.

Az ExcellerateHRO portfoliója a HR outsorucing megoldások széles körét öleli fel, mint adminisztrációs szolgáltatások, bérszámfejtés, kompenzációs adminisztráció, munkaerő adminisztráció és áttelepítés, munkaerő-toborzás és munkaerő fejlesztés.

A Towers Perrin biztosítja az ExcellerateHRO ügyfelei számára a HR tanácsadói szolgáltatásokat, erősítve ez által a kihelyezett megoldások érték- és költséghatékonyságát. A szakértelem ilyen ötvözése olyan integrált megoldást ajánl az ügyfeleknek, amely a teljes HR spektrum lefedésével találkozik az ügyfelek igényeivel.

Az ExcellerateHRO által nyújtott HR szolgáltatások mellett az EDS üzleti folyamat outsourcing részlege további pénzügyi, számviteli és beszerzési szolgáltatásokkal látja el az ügyfeleket. A globális ügyfelek nagy részére az ExcellerateHRO felhasználja az EDS ügyfélkapcsolat menedzsment, kormányzati egészségügyi és pénzügyi szolgáltatások területén megszerzett tapasztalatait és szakértelmét.
Kulcsszavak: outsourcing EDS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14