Kézírásbevitel hordozható és asztali gépeken is

forrás Prim Online, 2005. március 18. 10:44
A Pegasus Technologies együttműködik a Microsofttal annak érdekében, hogy a hordozható és asztali gépek felhasználói kézzel írt jegyzeteiket közvetlenül a Microsoft Office OneNote 2003 programba menthessék el és tölthessék föl.
A Microsoft Office Rendszer részét képező OneNote 2003 a papír alapú feljegyzések rugalmasságát a digitális szervezőeszközök hatékonyságával ötvözi. A OneNote segítségével keresni lehet a laptopon, az asztali gépen és a tábla PC-n lévő feljegyzések között, és a jegyzeteket bárhová el lehet tárolni. A OneNote révén hatékonyabban kezelhetők a feljegyzések és az ötletek, függetlenül attól, hogy azok a munkaasztal mellett, értekezleten, előadáson, tanfolyamon, telefonkonferencián vagy ötletbörzén merülnek-e fel. A OneNote lehetővé teszi, hogy a hordozható és asztali gépek felhasználói begépeljék a feljegyzéseket, képeket vagy dokumentumokat másoljanak, sőt, akár hangot és képet tartalmazó jegyzetek is készíthetők. Tábla PC-vel már korábban is lehetett kézzel írni és rajzolni a OneNote programban.

A Pegasus révén mostantól a hordozható és asztali gépek felhasználói is készíthetnek kézzel írt jegyzeteket a OneNote programban. A Pegasus kiváló beviteli eszközei, a Pegasus PC Notes Taker és a Mobile NoteTaker segítségével a papírra vetett feljegyzések, vázlatok és ábrák bevihetők a OneNote alkalmazásba. Számítógéphez csatlakoztatva a PC NoteTaker közvetlenül beolvassa a kézzel írt jegyzeteket és rajzokat. A Mobile NoteTaker azoknak a mobilfelhasználóknak készült, akik nem számítógépük mellett dolgoznak. Az irodába visszatérve akár 50 kézzel írt jegyzet is beolvasható, menthető és feltölthető a OneNote programban. A Mobile NoteTaker és a OneNote révén nem kell számítógépet vinni az értekezletekre, előadásokra vagy az ötletbörzékre: a papírra vetett jegyzetek és rajzok később egyszerűen beolvashatók a programba további feldolgozás céljából.
Kulcsszavak: újdonság Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14