A Webroot forgalomba hozta a Spy Sweeper Enterprise 2.1-es változatát

forrás Prim Online, 2005. március 31. 17:31
A Spy Sweeper Enterprise nemrégiben megjelent 2.1-es változata megvédi a vállalati felhasználókat a kémprogramoktól és azok a vállalatra nézve káros hatásaitól.
A Spy Sweeper Enterprise 2.1 átfogó adatbázissal rendelkezik a kémprogramokról, melyek jellemzőit néhány hónapja a világon elsőként már automatikusan, a világhálót folyamatosan ellenőrző keresőprogramok (bot-ok) segítségével gyűjtik össze, a hagyományos módszerekhez képest 80-szor gyorsabban.

Az új verzió számos jellemzővel gazdagodott. A Webroot Enterprise Server nem igényli, hogy Windows szerveren futtassuk, egy egyszerű munkaállomásról is vezérelhetjük vállalatunk kémprogram-védelmét. A Spy Sweeper Enterprise kliens eltávolítása is közvetlenül a rendszeradminisztrátor munkaállomásáról, a távmenedzsment Admin Console-járól kezdeményezhető.

A hálózat kémprogram védemének állapota grafikus felületen, gyorsan és jól áttekinthető ikonok segítségével kísérhető figyelemmel. Így azonnal észlelhető, ha valamelyik munkaállomáson nem történt meg a beütemezett kémprogram-ellenőrzés vagy nem a legfrissebb kémprogram-definíciós adatbázis van telepítve, esetleg a kliens oldali tűzfal lezárta valamelyik, a Spy Sweeper Enterprise kommunikációjához szükséges portot. Ezenkívül megjeleníthető a leginkább veszélyeztetett munkaállomások állapota az elmúlt 48 órára vonatkozóan, illetve egyéb statisztikák, kimutatások is készíthetők a program segítségével.

A Spy Sweeper Enterprise 2.1 naplózási és riasztási rendszerét, valamint a biztonsági szintek beállíthatóságát is továbbfejlesztették, ezáltal egy válallati szempontból igen hasznos alkalmazást lehet hadrendbe állítani a kártevők elleni védelemben, mely nagyban megkönnyíti a rendszergazdák dolgát és biztos védelmet nyújt a fokozatosan egyre nagyobb veszélyt jelentő kémprogramok ellen.
Kulcsszavak: Webroot security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59