Astaro hálózati biztonsági termékek a 2F-től

Kovács Attila, 2005. április 5. 16:57
Április 5-én az amerikai hálózati biztonsági eszközfejlesztő Astaro Corporation és magyarországi partnere, a 2F 2000 Kft. bemutatóval egybekötött technikai sajtóbeszélgetést tartott Budapesten. Ezen az Astaro termékújdonságait, legösszetettebb internet-biztonsági megoldásait ismertették a cég munkatársai.
Gerd Seipel, az európai eladásokért felelős igazgató a vállalatok IT biztonsági kihívásairól tartott előadást, míg Michael Frings, a cég európai projektmenedzsere a nyílt forráskódra épülő programcsomagot, az Astaro Security Linux nevű megoldáscsomag V.5.2 változatát technikai szempontból tekintette át.

Az Astaro Security Linux (ASL) komplett PC-s hálózati biztonsági megoldás, amely hat kritikus biztonsági alkalmazást tartalmaz: SuSe Linux Enterprise System 8 alapú tűzfalat, VPN gateway-t, spam elleni védelmet, szörfvédelmet, vírusvédelmet, és behatolás elleni védelmet.

Bemutatásra kerültek továbbá az Astaro Security Gateway (ASG) hálózati biztonsági készülékeinek 2005. februárban megjelent első modelljei, az ASG 110, 120, 220 és 320 jelzésű eszközök. Az átjáró modelleket kis- és középvállalkozások, nagy vállalatok, illetve kormányzati és non-profit szervezetek egyaránt jól hasznosíthatják. Mindegyik ASG átjáró az iparágban vezető, átfogó, teljes mértékben integrált szoftveralkalmazásokat kínál. Az összes modellben elérhető az Astaro Security Linux tűzfal, virtuális magánhálózati (VPN) átjáró és behatolás-figyelő. A 2F a 15 felhasználónál nagyobb vállalkozásoknak, cégeknek tervezi eélsősorban kínálni az Astaro átjáró készülékeit. Mind a négy gateway típus az Astaro telepítési és felügyeleti költségeket csökkentő kezelői felületét használja.
Kulcsszavak: 2F 2000 security Astaro

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36