Epson EMP-732: Pehelysúly súlyos előnyökkel

forrás Prim Online, 2005. április 20. 09:18
7 másodperc – mindössze ennyi időre van szüksége az Epson új 3LCD-vel rendelkező, pehelysúlyú készülékének, az Epson EMP-732-nek a bemelegedéshez. Az 1,7 kg súlyú, új üzleti célú kivetítő rendkívül hát- és szemkímélő, valamint kézhezálló 3LCD-szakértő. A készülék ideális társa lehet azoknak az üzletembereknek, akik gyakran vannak úton és ezek alkalmával bemutatókat kell tartaniuk. Az Epson új üzleti kivetítője mindössze 19 cm mély, 27 cm széles és 7 cm magas, tehát csakugyan kompakt méretekkel büszkélkedhet! 2 000 ANSI Lumen fényerejével az Epson EMP-732 nappali fény mellett is kifejezetten erős fényű. A lehűléshez egyébként mindössze 20 másodpercre van szüksége.
A közönség metszően éles vetített képet lát. Mindez az Epson E-TORL technológiájának (Twin Optimized Reflection Lamp – kettős optimalizáltságú reflekciós lámpa) köszönhető. Ennek a technológiának a révén a fény fókuszálása szórt fény nélkül, a fénysugarak minimális elhajlása mellett megy végbe, ami rendkívül kis méretű optikai rendszert eredményez. Az automatikus Keystone korrektúra torzításmentesen gondoskodik a bemutató leképzéséről függetlenül a helyiség formájától. Nem számít, hogy a terem hosszúkás, rendkívül kicsi vagy egy egész csarnokról van szó! A rövid objektívnek köszönhetően már 2 méteres távolságból is 60 collos kép (153 cm-es képátló) kivetítésére nyílik lehetőség. Ezután pedig egyszerűen összecsomagolható a következő bemutatóra. A készülék kezelése intuitív módon elsajátítható és a távirányítón keresztül történhet.

Az Epson 3LCD-tehcnológiája által kínált előnyök

Az LCD-kivetítők kiváló, erős és természetes színek előállítására képesek, amelyek a széleken nem rojtosodnak. A szóban forgó vetítési technológia nem azzal próbálkozik, hogy magasabb vibrációjú képek révén csapja be az emberi szemet árnyalatokkal és színekkel. A szem a teljes képet érzékeli, amely stabil és ezáltal észrevehetően kíméli a nézők szemét.

Az Epson EMP-732 már kapható az üzletekben 615000 forintos áron (áfa nélkül).

Az Epson EMP-732 legfontosabb jellemzőinek áttekintése

2 000 ANSI Lumen fényerő gondoskodik a kimagasló képminőségről még a nem elsötétített helyiségekben is

Az 1,7 kg-os, alacsony súly nagyfokú mobilitást tesz lehetővé

A speciális táska megkönnyíti a szállítást

Az Epson E-TORL technológiája („Twin Optimized Reflection Lamp“) kis helyiségekben is kimagasló minőséget tesz lehetővé

Epson 3LCD-Advanced-Imaging vetítési technológia

20 collos kép (153 cm) mindössze 2 méteres távolságból

Bemelegedési idő mindössze 7 másodperc, míg a lehűléshez 20 másodpercre van szükség

Automatikus Keystone korrektúra +/- 30 (függőleges)

Csendes ventilátor (36dB)

Intuitív módon tanulható kezelés, távirányítón keresztül is

Gyors bekapcsolási funkció (Quick Set-Up) (automatikus beállítás a vetítővászonhoz)

Biztonság jelszavas védelem révén

Ár: 616500 forint

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások

3 év garancia

Az EPSON Európán belül három, azon kívül pedig két éves garanciát biztosít. Opcióként három éves helyszíni szerviz (Coverplus-program) választható. A készülékkel együtt adott lámpára 500 óra vagy 90 nap garancia vonatkozik.

Sajtóanyag

Kulcsszavak: projektor Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50