Tendernyertes Technotrade

OTS - Cégvonal, 2005. április 22. 10:19
A Technotrade Informatikai Rt. nyerte a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság által másolástechnikai berendezések szállítására és kapcsolódó szolgáltatások biztosítására kiírt tendert.
A Technotrade Informatikai Rt. már harmadik alkalommal nyerte meg a KSZF (régebben MKGI) által kiírt tendert.

Az aktuális keretszerződésben foglaltak szerint a nyertes cégek vásárlási és bérleti konstrukció keretében 2005. február 14-től 2006. február 14-ig multifunkcionális berendezéseket és kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítanak a központi közbeszerzés hatálya alá tartozó intézmények részére.

A keretszerződés szerint a KSZF nemcsak multifunkcionális másológépeket, hanem kapcsolódó szoftveres megoldásrendszert is rendelt.

Az elbírálás során fontos szempont volt a gépek műszaki megfelelősége, a kiválasztandó cég pénzügyi alkalmassága, a szervizkompetencia, illetve a korábbi üzleti sikereik megismerése a benyújtott referenciákon keresztül.

A Technotrade Informatikai Rt. mint a Toshiba magyarországi vezérképviselete több mint 15 éve foglalkozik irodatechnikai, számítástechnikai és vizuáltechnikai termékek értékesítésével, szervizelésével, tartós bérbeadásával, illetve szoftver és megoldásrendszerek (archiválás, költségkövetés, digitalizálás, rendszerfelügyelet stb.) biztosításával.

A sikerhez nagyban hozzájárult a cég Budapesten kívüli, teljes országos lefedettséget biztosító saját tulajdonú országos kereskedelmi és szervizhálózata.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50