Forgalomba hozta legújabb LCD tv-it az LG

forrás Prim Online, 2005. április 22. 17:06
Az LG Electronics április 18-án forgalomba hozta Európában legújabb felső kategóriás LCD tv-it, az LP1-es sorozatot.
Ez a széria hatalmas méretével, kiváló képminőségével, dinamikus vonalvezetésével és sok más elsőrangú jellemzőjével csúcsterméknek számít az LG tv-k között. Az LG Electronics ezzel a készülékkel szeretné megszilárdítani világvezető pozícióját a lapos képernyők gyártóinak piacán.

A csúcstechnológiás LP1-es sorozat figyelemre méltó stílusával már felkeltette a szakma érdeklődését és 3 három világhírű díjat is besöpört idén: a CES Innovációs díját az iF Design Award termékdíját és a Reddot Design Awardot.

Ez a szép külsejű LCD tv kiváló minőségű képet jelenít meg az XD Engine segítségével (az LG saját fejlesztésű képminőségjavító chipje) és képe látószögre való tekintet nélkül nézhető az S-IPS modulnak köszönhetően. Az S-IPS 178 fokos látószöget biztosít, ami jelenleg a legnagyobb a világon.

Az LP1-es LCD tv változatos szolgáltatásokat kínál a beépített set-top-box egységgel, amely digitális adások vételére képes, valamint az X-Studio funkcióval, amely a tv-be közvetlenül beilleszthető memóriakártyáról jeleníti meg a digitális fényképeket.

Az LP1D modell három különböző méretben 42, 37, és 32 inch-esben kerül a piacra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14