Smart UPS SC: új, gazdaságos szünetmentes tápegységek szerverekhez

forrás Prim Online, 2005. április 26. 18:36
Az American Power Conversion bemutatta díjnyertes Smart-UPS szünetmentes tápegységeinek új családját. Az APC létrehozott egy olyan webes alkalmazást, amely segít az ideális szünetmentes tápegységek kiválasztásában.
Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója, bemutatta díjnyertes Smart-UPS szünetmentes tápegység (UPS) termékcsaládjának új tagjait, a Smart-UPS SC termékeket. A belépő szintű szünetmentes tápok új családjába az 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint a torony kivitelű, 250 VA és 1500 VA közötti kapacitású modellek tartoznak.

Az új APC Smart-UPS SC szünetmentes tápok megvásárolhatóak 1U és 2U rackbe helyezhető, valamint torony kivitelű, 250 VA és 1500 VA között változó kapacitású modellekként. A 1000 VA és 1500 VA Smart-UPS SC termékek 2005 második negyedévében lesznek megvásárolhatóak a hazai piacon. Az APC díjnyertes áramellátás-védelemi és felügyeleti megoldásaival kapcsolatos további információért látogasson el az APC honlapjára a http://www.apc.com címre.

Az APC emellett létrehozott egy webes alkalmazást, amely segít az ideális szünetmentes tápegységek kiválasztásában. A program, a jellemző teljesítmény és az elvárt működési időtartam figyelembevételével ajánl szünetmentes tápegységet az egyes alkalmazásokhoz és eszközökhöz, így a vásárlók kiválaszthatják az igényeiknek és költségkeretüknek leginkább megfelelő eszközt. Az alkalmazás a http://www.apcc.com/sizing/selectors.cfm oldalon érhető el.

Kulcsszavak: UPS APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55