Közös szoftvert fejleszt az SAP és a Microsoft

Milkovits Gábor, 2005. április 26. 22:02
Az SAP és a Microsoft bejelentette, hogy közösen dolgoznak egy "Mendocino" kódnevű alkalmazás kifejlesztésén, amely elősegíti majd a két cég szoftverei közötti jobb együttműködést.
A Mendocino az SAP legkülönbözőbb üzleti szoftveralkalmazásait kapcsolja majd össze a Microsoft Office csomagjának elemeivel. A két technológiai vállalatóriás szerint a közvetítő program segítségével a különféle vállalati alkalmazottak jelentős mennyiségű időt, illetve képzési költséget takaríthatnak meg maguknak, illetve cégüknek. A szoftver az SAP és a Microsoft tavaly megkötött együttműködési megállapodásának első kézzelfogható gyümölcse lesz. Az illetékesek szerint a Mendocino jövőre kerül forgalomba, ám egyes kiválasztott ügyfelek még az idei év vége előtt hozzájuthatnak a praktikus termékhez.

A tavalyi megállapodás egyébként az SAP üzleti tervezést elősegítő, általában a teljes céges rendszereken futó szoftvereinek, illetve az egyes munkaállomásokra, vagy részhálózatokra telepített Microsoft Office szoftvercsomagnak az összehangolását tűzte ki célul. Az együttműködés részeként mindkét vállalat forgalmazza majd a teljes alkalmazáscsomagot, vagyis az SAP is az Office-t, illetve a Microsoft is az SAP üzleti szoftvereit.
Kulcsszavak: Microsoft SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50