A Ricoh-csoport és a Lanier európai integrációs szándéka

forrás Prim Online, 2005. április 30. 08:51
A Ricoh-csoport (RFG) európai központja bejelentette, hogy a Lanier európai központját, továbbá osztrák, belga, olasz, német, holland, spanyol, brit leányvállalatait és kereskedelmi hálózatát 2005 áprilisától a Ricoh- és az NRG-csoport tagjaiként kívánja tovább működtetni. A svájci Lanier továbbra is a Ricoh Europe leányvállalata marad.
A Ricoh-csoport az európai másolópiacon nyolc éve tartja vezető pozícióját annak köszönhetően, hogy folyamatosan megfelel a piaci igényeknek és az új kihívásoknak.

A Lanier olasz és spanyol képviseletei a helyi Ricoh-leányvállalatba, Ausztriában, Belgiumban, Németországban, Hollandiában és az Egyesült Királyságban működő vállalatai az NRG-be olvadnak be. Az összeolvadási folyamat mindenhol a helyi törvényi előírásoknak megfelelően zajlik, ezen túl azonban nagy hangsúllyal veszik figyelembe a dolgozói érdekképviseletek és szakszervezetek véleményét is. A teljes integrációs folyamat a Ricoh 2006. március 31-én záródó pénzügyi évében megy végbe.

A Ricoh és a Lanier egyesítésének szándékával a legfontosabb cél az, hogy a Ricoh-csoport megerősítse piacvezető helyét, továbbá kialakítson egy olyan szervezeti struktúrát, amely a következő években ügyfeleinek a legjobb szolgáltatásokat nyújtja.

Kulcsszavak: Ricoh-hu Ricoh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55