Folytatódik az Adobe szoftverlegalizációs kampánya

forrás Prim Online, 2005. május 23. 15:58
A Trans-Europe Kft. közreműködésével folytatott Adobe kampány során mintegy 7000 magyarországi cég került megkeresésre. A hazai disztribútor arról tájékoztatott, hogy a felkínált kedvezményes lehetőséggel igen nagy számban élnek a megkeresettek.
A kézbesített képeslapon feltüntetett linkre - www.szoftver.hu/bevezetoajanlat - való kattintással 5% kedvezményre jogosultak a látogatók bármely Adobe Acrobat 7 HU szoftverre vonatkozóan.

"Általános tapasztalatként levonható, hogy Magyarországon is egyre több cég jut arra a felismerésre, hogy kizárólag jogtiszta szoftvereket érdemes számítógépein futtatni. Ez a felismerés ráadásul nem is feltétlenül az esetleges szankcióknak és büntetőeljárásoknak köszönhető, hanem annak a felelősségteljes gondolkodásmódnak és korrekt piaci viselkedésnek, amely a hazai üzleti életben is egyre inkább teret nyer. Azért van szükség az ilyen és ehhez hasonló jellegű kampányokra, hogy tájékoztassuk felhasználóinkat a legális szoftverhasználat fontosságáról, illetve a kalózszoftverek használatával járó lehetséges következményekről, úgymint a megbízhatatlan működés, a korlátozott funkcionalitás, a kivédhetetlen vírustámadások, a technikai támogatás hiánya, illetve a nem hiteles forrásból történő vásárlás esetén hitelkártyával történő esetleges visszaélés. Egy cég tisztasága, megbízhatósága - amely az üzleti életben oly nélkülözhetetlen bizalom alapja - azon keresztül is kifejeződik, hogy csak jogtiszta szoftvereket hajlandó használni" - nyilatkozta Török Balázs, a Trans-Europe Kft. Anti-Piracy menedzsere.
Kulcsszavak: Trans-Europe Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55