Az Albacomp a Computer Associates stratégiai partnere lett

forrás Prim Online, 2005. május 25. 10:45
Az idén 20 éves Albacomp Rt. és a Computer Associates International Inc. (CA) stratégiai partnerségi megállapodást kötött.
A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti (Unicenter), IT-biztonság felügyeleti (eTrust) és adattárolás felügyeleti (BrightStor) termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az együttműködés keretében az Albacomp megszerezte a Computer Associates legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner (Premier ESP) minősítését.

"A Computer Associates termékei hiánypótlóak az Albacomp portfóliójában. Az együttműködő partner kiválasztása során fontos szempont volt, hogy a CA termékei minden IT-infrastruktúra üzemeltetési feladatra megoldást kínálnak, az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatásfelügyeleti megoldásokig, így az Albacomp egy gyártó termékeivel szinte az összes IT-üzemeltetési kérdésre választ tud adni" - mondta el Szajkó György, az Albacomp Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

"A CA termékei platformfüggetlenek, ami szintén előnyt jelent ügyfeleink számára. Ezenkívül a Computer Associates számos olyan külföldi nagyvállalatnál, pénzintézetnél, valamint kereskedelmi hálózatnál rendelkezik referenciával, melyek az Albacomp számára is kulcsfontosságúak lehetnek Magyarországon" - tette hozzá Szajkó György.
Kulcsszavak: CA Albacomp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50