Lantronix- SLP: Indítsa újra lefagyott szerverét - otthonról!

forrás Prim Online, 2005. június 3. 14:48
A SecureLinx SLP a szerverek legfontosabb részét befolyásolja, az áramellátást. A SecureLinx SLP 24/7 elérést biztosít a adatparkban elhelyezett eszközök tápellátásához – bárhonnan.

Biztonságos web-alapú elérésen keresztül az SecureLinx SLP lehetővé teszi az IT szakemberek számára, hogy a szerverek, switch-ek, router-ek, telekommunikációs eszközök tápellátását befolyásolják úgy, mintha mind ugyanabban a szobában lennének. Alapvetően az SLP-vel az adminisztrátoroknak lehetőségük van, hogy kövessék a tápterhelést, és, hogy megadott sorrendben indítsák újra a rendszereket. A túlterhelés elkerülése érdekében, melyek a szerverek gyors, egyszeri bekapcsolása miatt keletkezne, az SLP rendelkezik olyan opcióval, mely során a rákapcsolt eszközök egy előre meghatározott sorrendben indulnak el, ezáltal egy alacsony biztonságos fogyasztás növekmény keletkezik mely nagy mértékben növeli az infrastruktúra élettartamát és biztonságos működését.

Biztonság felsőfokon

A biztonság talán a legfontosabb az IT szakemberek számára. Az SSH parancssoros interfésszel és a webes eléréshez SSL támogatással, az SLP kategóriájának legbiztonságosabb eszköze. Nagyobb biztonságot jelenthet továbbá, hogy a távolról elérhető tápmenedzsment megoldással csökkenhet az emberi közlekedés a szervertermekben.

Egyszerűen telepíthető és használható


Minden az Egyesült Államokban és Nemzetközileg elérhető csatlakozóval, rugalmas csatolási opcióval, és szoftveres funkciókkal, segíti az SLP az egyszerű használatba vételt. A beépített Active Directory megoldással, felhasználói neveket, jelszavakat és hozzáférési jogokat csak egyszer kell meghatározni egy központi szerveren és bármely továbbiakban rákapcsolt berendezést ez alapján kezel az eszköz. A legjobb az egészben, hogy mindez egy szabványos böngészőn keresztül beállítható és működtethető.



Kiemelt tulajdonságok:

- Rendszerek újraindítása távolról
- Az IT berendezések tápellátásának felügyelete és menedzselése bárhonnan
- Biztosítja az adatparkok biztonságos teljesítmény felvételét és elosztását
- Csökkenti a bekapcsolásnál jelentkező túlterhelést a bekapcsolások előre állítható sorrendjével
- Helytakarékos - rack szekrénybe szerelhető
- Egyéni ki/be/újraindítás és csoportos aljzatvezérlés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59