Ügynökségi adservert fejlesztett az Adverticum

forrás Prim Online, 2005. június 13. 13:05
A múlt hét végén megrendezett ügyféltalálkozója keretében jelentette be az Adverticum Rt., hogy a mintegy 200 site által használt "Adverticum AdServer for Publishers" mellett elkészült Magyarország piacvezető AdServerének ügynökségek számára kifejlesztett változata is.
A fejlesztési és üzemeltetési kérdések megbeszélésére rendezett workshop keretében - Szutor Ferenc kereskedelmi igazgató helyzetismertetése után - Pónya Péter AdServer fejlesztési igazgató számolt be a közelmúlt új fejlesztéseiről. Az előadás közben hangzott el, hogy az online médiumok körében már korábban is rendkívül népszerű AdServernek (a Webaudit szerinti top 10 portálból kilenc ezt használja) elkészült az ügynökségi változata is, amely funkcióiban kimondottan az online reklámügynökségek igényeihez lett szabva. "Az Adverticum AdServer for Agencies - amellett, hogy megkönnyíti a kampányok elindítását több portálon is - a rendszerbe bevont online médiumok révén olyan B2B piactér alkalmazásokat is lehetővé tesz minden ügynökség és minden médium számára, amelyet eddig csak az Adverticum Network tagjai használhattak" - foglalta össze a rendszer legfőbb előnyét a fejlesztési igazgató. A most debütáló terméket máris használatba vette több ügynökség.

A prezentációk után megkezdődött a workshop, ahol az AdServer fejlesztői igyekeztek minden ötletet, megjegyzést, fejlesztési igényt megvitatni, és azt azonnal egy online tudásbázisba rögzíteni. A magas részvételi arány és a kialakult kellemes hangulat is hozzájárult ahhoz, hogy igen jelentős mennyiségű anyag gyűlt össze, amit a cég beépít fejlesztési tervébe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36