Juniper Networks termékek az AARNet gerinchálózatának kiépítéséhez

forrás Prim Online, 2005. július 13. 10:48
A Juniper Networks a napokban hozta nyilvánosságra, hogy az AARNet Pty Ltd (APL) a cég M-sorozatú router platformját választotta ki az Ausztrál Akadémiai és Kutatási Hálózathoz (AARNet). Az APL a Juniper Networks M320, M40e és M20 router platformjait fogja alkalmazni az új AARNet3 hálózaton.
Az APL egy nonprofit vállalat, amely az AARNet3, azaz az Ausztrál Akadémiai és Kutatási Hálózat harmadik generációjának kiépítésével foglalkozik, melynek célja, hogy az ausztrál egyetemeknek, kutatóintézeteknek, oktatási és egyéb kapcsolódó intézményeknek nagy kapacitású internetes szolgáltatásokat nyújtson. Az AARNet több mint egymillió végfelhasználót szolgál ki a tagintézményeken és ügyfeleiken keresztül. 2004-ben az AARNet adatforgalma csaknem 1 petabyte (1024 terabyte) volt, és az APL az elkövetkező néhány évre évi 50%-os növekedésre számít.

Az AARNet3 gerinchálózata 10 gigabit/másodperc sebességű adatátvitelt tesz lehetővé Perth és Brisbane között, így az ügyfelek gigabites sebességgel kapcsolódhatnak. A Juniper Networks M-series fogja biztosítani az ausztrál oktatás és kutatás jövőbeni igényeit kielégítő megbízhatóságot, kiszámíthatóságot és teljesítményt.

Az M-series-t a nagy teljesítményű architektúra és a JUNOS méltán jó hírű, kiszolgálói szintű operációs rendszerének kettőse jellemzi, ami szavatolja a piacvezetőhöz méltó megbízhatóságot, stabilitást és teljesítményt a késleltetésre érzékeny hangi és képi, valamint a kritikus alkalmazások számára is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50