Új hálózati termékek az Eicontól

Kovács Attila, 2005. július 26. 12:33
A nálunk is ismert kanadai Eicon Networks Corporation három termékújdonsággal jelentkezett – tájékoztatta ma szerkesztőségünket Mojca Cesenj, a cég régiós marketing képviselője. Ezek: az Eicon Managed Gateway (EMG) hálózati átjáró, az Eicon Diva Server új változatú szoftver fejlesztő csomagja, illetve az összes Diva Server termék mostantól fogva támogatja a Microsoft web-alapú Speech Server (MSS) 2004 R2 alkalmazás megoldási platformját.
Az új Eicon EMG olyan biztonságos alkalmazási útválasztó, amelyet eladási pontokra (POS), nagygépes összekapcsolhatóságra, telemetriai kommunikációra, számlázásra, illetve VPN, ADSL, modemes, soros, X.25 és Ethernet alapú kommunikációban mobil tranzakciókra optimalizáltak. A gyártó szerint az EMG abból a szempontból egyedi a piacon, hogy az adatkonverziós, biztonsági, redundancia és kommunikációs feladatok végrehajtását egy viszonylag egyszerű eszközben egyesíti.

A Diva Server SDK Version 3.5 Windows- vagy Linux-bázisú fejlesztő szoftververzió az Eicon szerint hatékonyan segíti elő telefónia-, beszéd- és faxalkalmazások fejlesztését. Új jellemzői a következők: VoIP Gateway mintakód, audio fájlátalakító segédprogram, „tone” és „generic tone” érzékelési és előállítási továbbfejlesztések.
Kulcsszavak: hálózat Eicon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36