onOne: egy új név a Photoshop és QuarkXPress bővítményeinek piacán

forrás Prim Online, 2005. augusztus 3. 11:00
Az onOne megvásárolta az Extensis és a LizardTech plug-inek jelentős részét, így a jövőbeni fejlesztések a frissen alakult cég keretein belül történnek majd.
Az onOne Software, egy frissen alakult, független szoftverfejlesztő csapat felvásárolta az Extensis és a LizardTech cégektől az Adobe Photoshop és a Quark QuarkXPress termékekhez fejlesztett programokat. Az onOne - amely az Extensis fejlesztőiből alakult - célja olyan programok készítése, amelyekkel a digitális fotózás szerelmesei egyszerű és jól használható, ugyanakkor hatékony megoldásokhoz juthatnak.

Az érintett Extensis termékek a következők: Extensis pxl SmartScale, Extensis PhotoFrame, Extensis Intellihance Pro, Extensis Mask Pro és Extensis Photo Imaging Suite. Az onOne emellett felvásárolta a LizardTech-től a teljes Genuine Fractal termékcsaládot is. Az Extensis és a LizardTech ezekre a termékekre 2005. július 31-ig nyújtott támogatást. Ettől a naptól az onOne veszi át a fent említett termékek fejlesztését és támogatását. Az újonnan megjelenő plug-inek természetesen teljesen kompatibilisek lesznek az Adobe Photosop CS2 képszerkesztő programmal, valamint a Mac OS X Tiger operációs rendszerrel is.

Ugyanakkor az Extensis plug-inek sem tűnnek el: a Suitcase, a Portfolio és a FontReserver továbbra is Extensis színekben tündököl - mindennek előnye pedig az, hogy a cég jobban tud koncentrálni a meglévő fejlesztésekre. A magyarországi forgalmazás zavartalanul folytatódik: a Trans-Europe Kft., mint a felsorolt termékek hazai disztribútora kapcsolatban áll mind az Extensis, mind a frissen alakult onOne fejlesztőcéggel, így továbbra is elérhetőek a régebbi Extensis bővítmények, illetve az újak is (Genuine Fractals). A termékekre a támogatás szintén nem változott - továbbra is folyamatosan elérhető. Az Extensis plug-inekről a www.szoftver.hu/products.asp?house=3 címen találhatunk teljes körű tájékoztatót, rövidesen pedig az onOne is felkerül a www.szoftver.hu portálra.
Kulcsszavak: Quark Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55