APC védelem: a számítógépektől a házimozi-rendszerekig

forrás Prim Online, 2005. augusztus 11. 15:21
Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója, bemutatta a megújult SurgeArrest termékcsaládját, mely magas szintű áramellátás-védelmet biztosít otthoni, kisirodai és vállalati felhasználásra.
Több csatlakozó, védett adatvonal, hosszabb és rugalmasabb kábelezés, illetve innovatív biztonsági tulajdonságok jellemzik az új termékcsaládot. Az SurgeArrest termékcsalád bármilyen otthoni vagy irodai elektronikus berendezés áramellátás-védelmét biztosítja a villámlás és egyéb túlfeszültség, elektromos zaj, illetve feszültségesés ellen.

Az APC SurgeArrest termékcsaládba három új sorozat tartozik: az Essential, a Home/Office és a Performance sorozat. Az Essential sorozat otthoni személyi számítógépek és szórakoztatóelektronikai berendezések, például DVD-lejátszók, HIFI berendezések és házimozi-rendszerek, védelmét biztosítja. Az új Home/Office SurgeArrest sorozat többek között számítógépek, modemek és szkennerek áramellátás-védelmével segíti az irodai infrastruktúrát. Az új Performance SurgeArrest sorozat pedig nagy teljesítményű számítógépek és elektronikai eszközök, például fénymásolók, faxgépek és telefonrendszerek üzemeltetése esetén nyújt garantált védelmet.

Kulcsszavak: security UPS APC

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50