Újabb LAN konverterek a RAD-tól

Kovács Attila, 2005. augusztus 22. 19:48
A mai napon az izraeli RAD Data Communications cég a Fast Ethernet LAN hálózatok E3 vagy T3 áramkörökön való összekötésére használható két új intelligens konverter-egységet dobott piacra.
Az RICi-E3 és RICi-T3 berendezések használatával a hálózati szolgáltatók, ISP-ka felhasználói adatforgalommal való interferencia nélkül nyújthatnak transzparens Ethernet hálózati szolgáltatásokat. A most megjelent két konverter a RAD egységes Ethernet elérési megoldás sorozatának a részét képezi. Ugyanide tartoznak a RICi-E1 és RICi-T1 jelzésű, az E1 és T1 vonalakon megvalósított Fast Ethernet LAN kapcsolati átalakító eszközök

Ugyancsak ma jelentette be a RAD az új RADview szolgáltatáscsomagot, amely SNMP alapú hibamenedzsment funkciókat (pl. SNMP-csapda, status-polling funkció, TFTP bázisú szoftver és konfiguráció letöltés) lát el. Szintén ma vált ismertté, hogy a két új RAD konverter támogatja a TDM Ethernet hálózatok diagnosztikai eszközeit. Nevezetesen az RICi-E3 és RICi-T3 segítségével egyes hálózati problémák gyors behatárolása, idő- és költségmegtakarítás valósítható meg.
Kulcsszavak: RAD Datacom hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36