A Webroot Spy Sweeper elnyerte a Smart Computing magazin különdíját

forrás Prim Online, 2005. szeptember 14. 13:52
2005. szeptember 7-én a Smart Computing magazin a legjobb választásnak titulálta a Webroot Spy Sweepert, melyet a képrogram-elhárító szoftverek piacvezetője, a Webroot készített.
A díjat 2005. októberében hozza nyilvánosságra a Smart Computing magazin, ahol egy mélyreható kémprogramvédelemről szóló elemzésben a Webroot Spy Sweeper 4.0 jobbnak bizonyult az eTrust PestPatrol 2005-nél, a Microsoft Windows AntiSpyware-nél, a Spybot Search & Destroynál és az Ad-Aware SE Personal 1.06-nál is.

"A könnyű üzembe helyezés és az intuitív kezelőfelület, valamint a 24 órás folyamatos ellenőrzés és a mélyreható vizsgálat jelenti azt a többletet amelyek miatt ez a program felülmúlja a piacon levő legátfogóbb kémprogram elhárító eszközöket is", jegyezte meg a Smart Computing kritikusa Jeff Dodd.

Akárcsak a tesztgyőztes elődeit, a Spy Sweeper 4.0-t is úgy tervezték, hogy hatékony védelmet nyújtson a felhasználóknak a legkártékonyabb kémprogramok ellen. A Spy Sweeper 4.0 - melyben megtalálható a Smart Shield, az ipar legfejlettebb valósidejű védelmi technológiája, valamint a Phileas, a Webroot automatizált kémprogram kutató rendszere, melynek feladata az interneten található kémprogramok felkutatása és azonosítása - az egyetlen olyan kémprogram elhárító, amely felismeri és eltávolítja a legnagyobb fenyegetést jelentő kémprogramokat, köztük a CoolWebSearch-t (CWS), a Look2Me-t, az Elitebart és az Istbart.

A Webroot Spy Sweeperhez itthon magyar nyelvű támogatást nyújt a Nollex Kft., a termék magyarországi disztribútora.

"Nagy megelégedésünkre szolgál, hogy a Smart Computing is osztozik több millió ügyfelünk megbecsülő véleményén, amit a Spy Sweeper által nyújtott robusztus védelem iránt tanúsítanak", mondta David Moll, a Webroot vezérigazgatója. "Ahogy a kémprogramok fenyegetése egyre újabb csatornákon mindinkább elterjed, a Webroot mindent elkövet annak érdekében, hogy egy lépéssel a bűnözők előtt járjon, és a legfejlettebb kutatások és technológiák segítségével, megelőző módszerekkel védje a felhasználókat.

A Webroot vállalati kémprogram elhárítója is nagy tetszésnek örvend: a Webroot Spy Sweeper Enterprise, melynek segítségével a rendszergazdák központilag menedzselhetik a biztonsági fenyegetések elleni védelmet, több mint kétmillió licencértékesítéssel rendelkezik a 2004. júniusi indulása óta.

A Smart Computing egy havilap, melynek célja segíteni a felhasználók PC-n történő munkavégzését. Az 1990-ben PC Novice néven alapított újság nagy hangsúlyt fektet az oktató jellegű cikkekre, valamint a technikai terminusok angol nyelvű magyarázatára. A Spy Sweeper 4.0-ról szóló teljes cikk megtalálható a www.smartcomputing.com címen.
Kulcsszavak: security Webroot

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55