HP-Seiko I Infotech együttműködés a kültéri nyomtatás terén

Kiss Ádám Zoltán, 2005. szeptember 16. 19:30
A HP és a Seiko I Infotech OEM-megállapodást írtak alá az alacsony oldószertartalmú tintákkal dolgozó, kültéri grafikák készítésére alkalmas nagyformátumú nyomtatók közös fejlesztéséről és forgalmazásáról.
A több évre szóló megállapodás révén a HP kibővítheti portfólióját a kültéren használt, tartós, minőségi grafikákat (jelzések, bannerek és járműgrafikák) közepes volumenben nyomtató ügyfelek szegmensében. A kiterjedt technológiai háttérrel rendelkező Seiko I Infotech kizárólag a HP számára fejleszti az új nyomtatókat. A Seiko Instruments Inc. leányvállalataként chibai (Japán) központtal működő Seiko I Infotech Inc. (SIIT) a széles formátumú nyomtatási technológiák piacvezető szállítója. Az elsősorban grafikai, CAD és GIS piacok igényeire kihegyezett, precíziós tervezésű, széles formátumú SIIT nyomtatási rendszerek ágazatvezető produktivitást és képminőséget nyújtanak.

"Olyan partnert kerestünk, amely képes garantálni ügyfeleinknek a HP-tól megszokott minőséget, rendszerteljesítményt és kezelhetőséget" - nyilatkozta Enrique Lores, a HP IPG nagyformátumú nyomtatási megoldásokért felelős alelnöke. "A Seiko I Infotechhel kiépített partnerkapcsolat révén gyors ütemben növelhetjük jelenlétünket a kültéri grafikák előállítására alkalmas megoldások piacán." A kapcsolódó értékesítési, disztribúciós és marketingtevékenységet a HP fogja végezni. Az első új termékek piaci megjelenése 2006-ban várható.

Az új termékek jól kiegészítik a HP kültéri grafikai piac igényeit kiszolgáló nagyformátumú modelljeinek meglévő kínálatát. Ebbe a termékkategóriába tartoznak egyebek mellett a HP Designjet 5500 UV és a nemrégiben felvásárolt Scitex Vision széles- és szuperszéles formátumú nyomtatói is.
Kulcsszavak: Seiko HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50