MAXg vezeték nélküli termékcsalád

forrás Prim Online, 2005. szeptember 24. 09:34
A US Robotics szeptemberben forgalomba kerülő, MAXg névre hallgató termékcsaládja 50%-kal nagyobb hatótávolság-elérést biztosít, így akár egyetlen MAXg wireless router vagy access point elég a teljes otthoni vagy irodai hálózat létrehozásához.
A MAXg router beépített printszerver funkciója egyszerű és könnyű csatlakozást biztosít bármilyen USB printernek a hálózatban - nincs többé szükség állandóan bekapcsolt állapotban lévő PC-re a nyomtatáshoz! A telepítéshez legegyszerűbb, ha a felhasználó végigmegy a US Robotics SureStart telepítővarázslón, a folyamat során egész sor beépített funkció ügyel a hálózati biztonságra.

A US Robotics vezeték nélküli MAXg termékcsalád tulajdonságai:

  • Maximális hatótávolság: A 802.11g szabvány megoldásainál akár 50%-kal nagyobb hatótávolságnak köszönhetően a felhasználók egyetlen vezeték nélküli útválasztó vagy hozzáférési pont segítségével megoldhatják a teljes otthoni lefedettséget.
  • Maximális sebesség: Akár 125 Mbps optimális 802.11g sebességet nyújtanak; több mint kétszer akkorát, mint a 802.11g szabványnak megfelelő termékek. Ez a sebesség egyetlen csatorna használatával valósul meg, így kiküszöböli a több csatornát használó megoldások esetében tapasztalható interferenciát.
  • Maximális egyszerűség: A SureStart telepítő-varázsló segítségével egyedülálló módon segíti a MAXg PC Kártya, PCI adapter, USB adapter és a MAXg útválasztó (ha van ilyen) zökkenőmentes telepítését.
  • Maximális biztonság: Támogatja az összes szabványos biztonsági megoldást: WiFi Protected Access2 (WPA2)/802.11i a legújabb és leghatékonyabb titkosítási mód, amely maximális biztonságot nyújt; WPA a régebbi WiFi termékek támogatására; 64 bites és 128 bites WEP régebbi, vezeték nélküli termékek támogatására. (MAC-cím hitelesítés, 802.1x támogatás, SPI tűzfal, VPN átjáró, PPPT, IPSEC és L2TP, SSID-sugárzás.)
Kulcsszavak: Wi-Fi RRC-hu US Robotics

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50