Nagy felbontású házimozi-projektor a Panasonictól

forrás Prim Online, 2005. október 23. 18:11
A jelenetkövető képességgel felruházott dinamikus írisz révén a Panasonic nagy felbontású házimozi-projektora 5500:1 kontrasztaránnyal és 1100 lumenes fényerővel rendelkezik. A PT-AE900 október elejétől már kapható.
A jelenetkövető képesség eredményeként nagymértékben csökkent a képernyőzaj és a sötét jelenetek részletvesztesége, ennélfogva sokkal mélyebbé és gazdagabbá vált a fekete színek megjelenítése. Ugyancsak javulást ért el a Panasonic a világos jeleneteknél: az éles és gyönyörűen modulált képkivetítés gazdag tónusmegjelenítést és kiváló képminőséget nyújt. Ezt az élmény fokozza a cég új Smooth Screen ("pixelmentes kép") technológiája, amely a pixelek közötti fekete vonalak - az úgynevezett csirkeháló-effektus - hatékony csökkentésével egyenletessé és természetessé teszi a képet.

Az optikai jellemzők mellett a Panasonic kifejlesztette tanítható távvezérlőjét is, amely lehetővé teszi olyan házimozi-komponensek, mint például a DVD-lejátszó, az erősítő, a szobavilágítás vagy akár a motoros vetítővászon ugyanazon eszközzel történő működtetését. A távvezérlő háttér-világítású LCD-kijelzője folyamatosan mutatja, hogy melyik készüléket kezeli éppen, és a többi készülék távvezérlő-parancsainak betanítását külön útmutatóval teszi egyszerűvé és kényelmessé.

A PT-AE900-as az elődjében (PT-AE700) már megismert 2-szeres optikai zoommal, valamint mechanikus lencsemozgatás funkcióval is rendelkezik, így a készülék rugalmasan helyezhető el a vetítési helyszín adottságainak megfelelően. Bárhol felállítható, akár egy dohányzóasztalon, akár a szoba végében lévő könyvespolcra is feltehető, de plafonra is szerelhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50