Microsoft Navision a projektműködésű vállalatok számára

forrás Prim Online, 2005. november 10. 16:04
A Griff-CRM Kft. disztribúciós szerződést kötött a Microsoft egyik legnagyobb dániai partnerével, a TopSolutions céggel a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszeren alapuló, weben is működtethető Project Management magyarországi forgalmazására.
Seregnyi projektműködésű cég és intézmény számára hiánypótló megoldás a belső ügyvitellel és adminisztrációval integrált projekt menedzsment rendszer. Ilyenek például a pályáztató, fővállalkozó, építőipari, IT és vezetői tanácsadó, K+F cégek, kormányzati és közigazgatási intézmények, akik számára ideális megoldás a Microsoft Navision alapú és az összes szükséges projekttervezési, követési és controlling funkcióval felvértezett rendszer, ami a webre is kinyitva igazi mobil csoportmunkát és egyben szigorú vezetői kontrollt kínál.

"A projektek gazdaságosságának folyamatos követése, a pontos, online információk kritikus pontok a gyors vezetői döntésekben" - mondja Ládonyi János, a Griff-CRM Kft. ügyvezető igazgatója. - "Mindez igazán hatékony, ha ezt egy, a belső vállalati pénzügyi és logisztikai folyamatokkal teljesen integrált rendszer nyújtja a projektek megtervezésétől, az idő- és költséggyűjtésen át egészen a feladatok kiszámlázásáig és a controlling információk előállításáig."

A TopSolutions (korábban NaviCom) Project Management integrálja a Microsoft Navision, Microsoft Exchange (Outlook) és a Microsoft Project legjobb szolgáltatásait. A rendszer, amelyet mintegy 70 cég használ sikerrel Európa szerte és az USA-ban, mostantól Magyarországon is elérhető a Griff-CRM Kft. bevezetési és szektor orientált szolgáltatásaival.

  • A Griff-CRM Kft. minősített Microsoft CRM és ERP tanácsadó partner, amely a Microsoft CRM és a Microsoft Navision rendszer bázisán az ügyfélkapcsolatok felépítését, megtartását és a vállalati folyamatok integrált kezelését támogatja tanácsadással és informatikai alkalmazásokkal, így segítve a vállalatokat és költségvetési intézményeket működésük eredményesebbé tételében, a cégvezetést megalapozott döntések meghozatalában és a munkatársakat a napi operatív munka hatékonyabb végzésében.
  • A TopSolutions a Microsoft egyik vezető üzleti megoldás fejlesztő partnere Dániában. A cég projekt és erőforrás menedzsment kiegészítéseket fejleszt Microsoft platformon a Microsoft Navision rendszerhez. A TopSolutions a NaviCom nevű Navision rendszerház bázisán működik, üzleti megoldásai elérhetők többek között Dániában, Hollandiában, Horvátországban, Kanadában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Svédországban, Singapurban, Szlovéniában és az USA-ban.
Kulcsszavak: CRM Microsoft Navision

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14