Új termékek az RRC kínálatában

forrás Prim Online, 2005. november 15. 12:33
Karácsony közeledtével megjelentek az Apple iPOD-ok is az RRC (és kiskereskedői partnerhálózata) kínálatában, de más újdonságokkal is bővítette portfólióját a korábban elsősorban hálózati termékeivel, ViewSonic kijelzőivel, APC szünetmentes áramforrásokkal, Asetek léghűtőkkel és Palm tenyérgépekkel nevet szerzett disztributor.

Az iPOD modellek között teljes skála, az ára és mérete miatt is rendkívül népszerű shuffle mellett az alap iPOD és az iPOD nano is kapható. Az Apple immár számítógépekkel is jelen van a választékban, iBook-ot két méretben vehetünk, de a Mac minit is megtaláljuk. A számítógépes kínálatban nem az Apple az első, az IBM/Lenovo is RRC beszállító.

Újdonság, hogy megérkeztek a HP Lightscribe DVD-írók. Ez az új technológia forradalmasítja a CD és DVD lemezek címkézését, feliratozását. A megoldás nagyon egyszerűnek tűnik, ha már tudjuk miről is van szó. Lényege, hogy az írható/újraírható CD és DVD médiumok felső oldalára (az adat réteg az alsó, címke a felső) különleges összetételű festékréteget, pontosabban nagyon apró festék pöttyöket visznek fel. Ez az anyag bizonyos hullámhosszú fényre véglegesen elszíneződik (besötétedik). A megfelelő hullámhosszú fény létrehozását a CD/DVD írók lézerdiódájának módosításával érték el, tehát az új médiának felső (címke) oldalát csak a LightScribe technológiára felkészített eszközök tudják majd "írni", adat oldala azonban változatlanul kompatibilis marad az eddigi írókkal.

Az RRC szakemberei egy ideje már keresik az igazán jó minőségű navigációs szoftvert, mert jó néhány termék tesztje közbe kiderült néhány apróbb-nagyobb hiányosság. Most - úgy tűnik - megtalálták: az iGO - GPS Navigációs szoftverre voksoltak.  Az intelligens keresőrendszer segítségével megadhatunk pontos címeket, vagy választhatunk az eltárolt célpontok közül, így néhány másodperc alatt összeállíthatjuk személyre szabott, akárhány pontból álló útvonaltervünket. Ezek után az iGO önműködően elvezet bennünket a megadott célpontokhoz. Menet közben használhatjuk a látványos két- és háromdimenziós térképnézeteket, vagy hagyatkozhatunk a magyarul beszélő navigátor jól érthető utasításaira.

Kulcsszavak: RRC-hu

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50