InfoWorld-díjas lett a McDATA tároló-director

forrás Prim Online, 2006. január 9. 17:24
A tárolás területén ismert amerikai McDATA Corporation társaság Interpid 10000 Director (i10k) berendezésee kapta a „legjobb director switch” díjat az InfoWorld szaklap által kiadott, a 2006. év technológiája elnevezésű díjazásnál.
„Az InfoWorld által adományozott Év Technológiája Díjat az előző naptári évben általunk tesztelt legjobb, leginnovatívabb termékek kapják” - nyilatkozta Doug Dineley, az Infoworld tesztközpont főszerkesztője. „A McDATA i10K olyan funkcióival nyert, mint például a fabric particionálás és a nagy távolságú képességek. Amellett, hogy az i10K az általunk tesztelt eddigi legjobb SAN kapcsoló, az összes SAN termék közül az i10K érte el a legmagasabb pontszámot.”

A McDATA i10K director switch készüléke az Infoworldnél legmagasabb, 10-es osztályzatot ért el a teljesítmény és skálázhatóság tekintetében, és magas pontszámot kapott a menedzselés, megbízhatóság, együttműködési képesség és érték terén. „Ahhoz, hogy egy termék elnyerhesse az InfoWorld Legjobb Director Switch díját, szigorú tesztelésen és versenyelemzésen kell átmennie. Ez a díj megerősíti, hogy a McDATA vezetője és szakértője a leginnovatívabb technológiák és nagyvállalati director switch készülékeknek” - nyilatkozta Doug Ingraham, a McDATA termékmenedzsment elnökhelyettese. Az InfoWorld megerősítette, hogy a vállalati tároló architektúrák szervezésénél a McDATA i10K a legjobb director-választás.
Kulcsszavak: McDATA winchester hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50