A Sun biztosítja a téli olimpiáról tudósító NBCOlympics.com weboldal technológiai hátterét

forrás Prim Online, 2006. február 9. 15:49
A Sun biztosítja az NBCOlympics.com hálózati hátterét és az interaktív technológiát az NBC tudósításaihoz az olaszországi Torinóban február 10-26. között megrendezendő 2006-os téli olimpiai játékok alatt.
Az NBCOlympics.com videoközvetítései a digitális média olyan élményét nyújtják, amelyre eddig egyetlen amerikai televíziós társaság sem volt képes egy sporteseményről szóló híradás keretei között. A tájékoztatásnak része lesz néhány különleges, a Sun megoldásaival működő szolgáltatás, például az e-mail és SMS-értesítés az olimpia fontosabb történéseiről.

Az NBCOlympics.com a torinói játékok amerikai internetes központjaként mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújt a sportolókról, eseményekről és versenyekről.

Az NBCOlympics.com műszaki hátterét az ipari szabványú Sun Fire(TM) v490 UltraSPARC(R) IV+ alapú rendszerek és a Sun Fire x64 (x86, 64-bites) szerverek adják. A szervereken nyílt forrású Solaris 10 operációs rendszer fut Sun N1 System Managerrel, ami garantálja a maximális rendelkezésre állást, a hibák elhárítását és a terheléskezelést. Az előkészületek és a játékok során a Sun Services elvégzi a berendezések üzembe helyezését, illetve mérnök-szakértői és támogatási szolgáltatást nyújt az NBCOlympics.com számára. Az összes eredményt, videót és a közvetítés egyéb anyagait Sun adatkezelő termékek fogják tárolni és feldolgozni Sun 5310 NAS és Sun 6130 Fibre Channel SAN meghajtókon.
Kulcsszavak: olimpia Sun

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50