Az Axis és a HP közös hálózati szkennermegoldással lép piacra

forrás Prim Online, 2006. február 21. 13:47
Az Axis Communications és a HP nemrégiben bejelentették, hogy közösen lépnek piacra egy KKV-knek szánt hálózati szkennermegoldással. A „kulcsrakész” HP Scanjet 7650n az AXIS 70U hálózati dokumentumszerverből és a HP Scanjet 7650 síkágyas dokumentumszkennerből áll. A HP Scanjet 7650n ideális üzleti dokumentumkézbesítő eszköz és a fax helyettesítőjeként is megfelel a KKV-k speciális szükségleteinek.
A digitális dokumentumkézbesítő csomag jelentősen csökkenti a költségeket, valamint növeli a sebességet és a megbízhatóságot a faxhoz és hagyományos postához vagy a futárszolgálatokhoz képest. A beolvasott papíralapú dokumentumokat továbbküldi e-mailbe vagy fájlszerverre, de beépített XML API felületével dokumentumarchiválási rendszerekbe és adatbázisba is be tudja illeszteni őket. Az Axis hálózati dokumentumszerverrel dolgozó megoldás a kisvállalati szegmensben megfigyelt élénk keresletre reagál, amely elsősorban a biztonság és az adatvédelem iránti fokozott érdeklődésnek, valamint az e-mail mint kommunikációs és szervezőeszköz erősödő népszerűségének köszönhető.

A megoldás szépsége egyszerűségében rejlik. A felhasználó behelyezi a dokumentumot a szkennerbe, kiválaszt egy e-mail címet az Axis hálózati dokumentumszerver levelezési címlistájáról és megnyomja a „küldés” gombot. A rendszer digitalizálja a dokumentumot, majd a létrehozott fájlt e-mail mellékletként eljuttatja a címzett „beérkezett üzenetek” mappájába. Roppant felhasználóbarát, „kulcsrakész” megoldás a papíralapú információk digitalizálásához és kezeléséhez. Bruttó végfelhasználói ára kevesebb mint 250 000 Ft.

Az AXIS 70U dokumentumszerverből és a HP Scanjet 7650 szkennerből álló HP Scanjet 7650n bruttó végfelhasználói ára 249 990 Ft. A megoldás Európa, a Közel-Kelet és Afrika legtöbb országában 2006. február 1-től vásárolható meg a HP értékesítési csatornáin keresztül. További információ: www.axis.com/promotion/hp
Kulcsszavak: szkenner hálózat Axis HPQ-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50