Videóanyagok egyszerű rögzítése és visszajátszása DVD és mobilkészülékeken

OTS - Cégvonal, 2006. március 3. 08:06
A Pinnacle Systems két új termékcsaládot mutatott be. Az új Dazzle videórögzítő termékcsalád lehetővé teszi videófelvételek rögzítését camcorderekről, videómagnókról, vagy tévéadásokból, valamint azok lejátszását a legkülönbözőbb készülékeken, beleértve a DVD lejátszókat, Sony PSP konzolokat, vagy az Apple Video iPod készüléket. Az új Dazzle tévés termékcsalád egyszerű és olcsó lehetőséget kínál tévéműsorok megtekintésére személyi számítógépeken.
A Dazzle videó termékcsalád három terméket ölel fel: a DVD Recorder, a Video Recorder és a Video Creator Platinum alkalmazásokat, melyek mindegyike jól egymástól elhatárolható felhasználói igényeket elégít ki. A teljesen megújult Dazzle TV termékcsalád a Pinnacle PCTV hardver- és szoftvertermékeinek tapasztalataira épül, teljes körű alkalmazáskészletet nyújtva azon felhasználóknak, akik személyi számítógépeiken kívánnak tévéműsorokat nézni, illetve videófelvevőként kívánják használni azt tévéműsorok rögzítésére vagy időben eltolt megtekintésére.

A termékcsalád a következő tagokból épül fel:

  • Dazzle DVD Recorder - egyszerű és gyors DVD íráshoz. Könnyedén installálható hordozható, univerzális USB készülék videófelvételek egyetlen klikkeléssel történő DVD-re írásához.
  • Dazzle Video Creator - gyors és magas minőségű DVD íráshoz és videószerkesztéshez bármely személyi számítógépen. Alacsonyabb kapacitású számítógépeket is támogató új hardverrel rendelkezik és tartalmazza a videófelvételek minőségének javítására alkalmas Pinnacle Studio QuickStart szoftvert.
  • Dazzle Video Creator Platinum - DVD írásra és mobil videó (MPEG-4) fájlok készítésére. Lehetővé teszi hordozható készülékeken, mint például az Apple Video iPod-on vagy a Sony PSP konzolon alkalmazható magas minőségű videófelvételek készítését.
  • Dazzle TV Mobile - asztali vagy laptop számítógépek használatához tévéműsorok megtekintésére, rögzítésére, vagy időben eltolt megtekintésére, valamint régebbi videófelvételek digitalizálására DivX formátumba.
  • Dazzle TV PCI - asztali személyi számítógépek tévéműsorok vételére, rögzítésére, vagy időben eltolt megtekintésére való használatához, valamint régi felvételek DivX formátumba való digitalizálásához. Ez a termék lehetővé teszi a felhasználóknak a Microsoft Windows Media Center Edition (MCE) alkalmazás feljavítását is a funkciók gyarapítása érdekében, valamint egy második tuner hozzáadásával a nézett és a rögzített adás elkülönítését.

A Dazzle termékek a tervek szerint 2006 márciusától lesznek elérhetők.
Kulcsszavak: Pinnacle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36