Panasonic interaktív fali képernyő

Milkovits Gábor, 2006. március 3. 21:27
A Panasonic egy két darab 110"-es tv-nek megfelelő méretű érintésérzékelős, interaktív képernyőt mutatott be, amely a maga műfajában talán az eddigi legnagyobb modell.
A képernyő online kapcsolattal és televíziós funkcióval is rendelkezik, a felhasználók pedig az ezeken a médiumokon érkező tartalmakhoz juthatnak hozzá interaktív módon, igen látványos formában. A képernyőről mozgóképes fájlokat tartalmazó e-mailek, szabvány televíziós adások, zeneszámok, vagy egyéb speciális alkalmazások is elérhetők úgy, hogy ehhez csupán a megfelelő pontokat kell megérinteni. A Panasonic által közzétett és a http://www.akihabaranews.com/review-63-X.html oldalon megtekinthető, vagy onnan akár 720p HDTV formátumban letölthető négyperces demó videó szerint az egy teljes falat beborító képernyőn például virtuális zongorán, vagy kosárlabdával is lehet játszani, emellett pedig azt is megnézhetjük rajta, hogy ki csönget éppen a kapunknál vagy az ajtónkon. A látványos és sokoldalú eszközhöz egy speciális, játékkonzolokéra emlékeztető távvezérlő is tartozik, ennek működése azonban nem került részletes bemutatásra.

A demonstratív videofelvételen mind a bevezetőt elmondó, szemmel láthatóan európai származású férfi, mind pedig a bemutatót tartó japán hölgy más-más, de észrevehető akcentussal beszél angolul, azonban a képek így is magukért beszélnek akár az angolul tudók, akár a nyelvet nem értők számára.

Kulcsszavak: Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59