Ninja véd a spamektől és a vírusoktól

forrás Prim Online, 2006. június 21. 10:32
A rendhagyó nevű szoftver 2 spamszűrőt és 2 antivírust egyesít egyetlen termékben a Microsoft Exchange kiszolgálók átfogó védelmére. A Messaging Ninja, mint az iHateSpam spamszűrő rendszer méltó utódja, már a megjelenést követően a konkurens Sybari babérjaira tör.
A Sunbelt Software termékeire hagyományosan jellemző a különleges névadás, amely a Messaging Ninja esetében egy frappáns név a cég új levelezési svájci bicskájának. A termék minden levélszűréssel kapcsolatos problémára megoldást ígér: a 2 integrált antivírus, a 2006-os PC World legjobb vétel díjjal kitüntetett BitDefender és a széles körben használt Authentium biztosít vírusvédelmet, a spamszűrésről pedig a Cloudmark Authority és a Sunbelt Software saját fejlesztésű szűrőmotorja gondoskodik.

Az alkalmazott Cloudmark technológia világszerte napi 600 millió e-mail szűrését végzi, és 160 ország több millió felhasználójának állandó visszajelzései alapján biztosít megbízható, valós idejű levélminősítő szolgáltatásokat. A saját fejlesztésű Sunbelt szűrőmotor alapvetően más megközelítéssel egészíti ki a spamszűrést, és állandóan frissített spam-adatbázis, illetve formai analízis alapján biztosítja a kéretlen levelek azonosítását. A Messaging Ninja lényeges újítása az intelligens csatolmányszűrő, amely nem csupán a kiterjesztés alapján, hanem a fájl valós tartalma szerint azonosítja az egyes fájltípusokat.

Az új termék megjelenését követően azonnal a Sybari felhasználói táborát célozza meg - a Sunbelt Software történetében egyedülálló módon 60% kedvezményt biztosít minden Sybariról váltó felhasználónak.

Az új Sunbelt Messaging Ninja termékről részletesebben a Sunbelt magyarországi honlapján, a http://www.sunbelt.hu/ninja.php oldalon található bővebb információ.
Kulcsszavak: Sunbelt security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38