Hálózatkonfiguráló és változásmenedzselő megoldásokat is kínál a HP

forrás Prim Online, 2006. június 21. 14:29
A Voyence-szel kötött licencmegállapodás értelmében hálózatkonfiguráló és változás menedzselő megoldásokat is kínál a HP ügyfeleinek.
A megoldás a HP OpenView Network Configuration Manager, amely a Voyence technológiájával integrálva olyan eszközökre terjeszti ki a konfiguráció-, változás- és verziókezelő folyamatokat, mint a routerek, switch-ek és hubok - az eszköz gyártójára való tekintet nélkül.

A megoldás - amely kompatíbilis az ITIL (Information Technology Infrastructure Library) ajánlásaival - az informatikai szakemberek számára lehetővé teszi, hogy felismerjék, végrehajtsák és jóváhagyják azokat a változásokat, amelyek optimálissá teszik az informatikai infrastruktúra használatát.

A HP OpenView Network Configuration Manager nyomon követi és jelenti a hálózati konfiguráció változásait a hálózati audithoz és a megfelelő működést igazoló jelentéshez. Ez HP OpenView szoftvert olyan képességgel ruházza fel, hogy közvetlenül tudja korrigálni a nem megfelelő konfigurációkat és egyben egy egérkattintásra igazolja a megfelelő beállítást.
Kulcsszavak: HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14