Teszteld a tűréshatárod

Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 3.0

forrás Prim Online, 2006. június 28. 13:29
Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 3.0-ás változata. Az otthoni felhasználóknak szánt diagnosztikai szoftver új generációja az eddigi legteljesebb és legpontosabb hardverfelismerést, az Intel és az AMD legújabb technológiáinak támogatását, valamint új rendszerstabilitási teszteket és akkumulátor-információkat ígér.
Az otthoni felhasználók számára készült diagnosztikai, sebességmérő és optimalizációs program, az EVEREST Ultimate Edition 3.0 jelentős újításokkal bővült, és mától 34 nyelven vásárolható meg. A vezető hardvergyártókkal – többek között az NVIDIA-val, az Abit-tal, az ATI-val, a Matrox-szal, vagy a Corsair Memory-val – meglévő, illetve frissen kialakított partnerprogramoknak köszönhetően az EVEREST 3.0-ás verziója a lehető legteljesebb és legpontosabb hálózati rendszer-felügyeleti motorral rendelkezik. A partneri viszony további előnye, hogy az EVEREST Ultimate Edition 3.0-ás változata a hardvereket már a hivatalos forgalomba kerülés előtt is felismeri és kezeli. Így az alkalmazás új generációja már támogatja az Intel Core 2 Duo, a Core 2 Extreme és a Xeon 5100-as processzorokat, melyek hivatalosan csak a nyár hátralévő részében jelennek meg.

Új modulok


Az új generációval együtt több új modul is bemutatkozik. Így a rendszerstabilitási tesztek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy grafikus kezelőfelületen keresztül terhelési próbáknak vessék alá a memóriát, a processzort, a lebegőpontos számításokat végző egységet (FPU), vagy a helyi merevlemezeket - akár egyszerre, valós időben.
Azok számára, akik a maximális teljesítményt szeretnék kihozni a rendszerükből, igen hasznos funkció, hogy a tesztek segítségével folyamatosan ellenőrizhető, vajon a rendszer az elvárásoknak megfelelően teljesít-e. Ennek köszönhetően például megvizsgálható, hogy elégséges-e a processzor hűtése a gyári vagy a túlhúzott beállításokkal.
A gyakran utazó, és így a mobil eszközöket intenzíven használók legnagyobb örömére az EVEREST 3.0-ás változata intelligens akkumulátor-információkat is szolgáltat, és fokozottabban támogatja a Dell és Toshiba notebookokat. Az energiaforrás típusától függően az új verzió képes megjeleníti az akkumulátor modelljét, gyártóját, töltöttségi szintjét, a feltöltések számát, de ami a legfontosabb: mutatja az akkumulátor elhasználódásának mértékét is, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.

Új eszközök és funkciók


Az EVEREST Ultimate Edition 3.0-ban teljesen megújult a CPUID panel, a SpeedStep, PowerNow! és a Cool’n’Quiet rendszerek pedig szélesebb körű támogatást élveznek. Továbbfejlesztésre kerültek a cache- és memória tesztek is, a legújabb AMD és Intel processzoroknál pedig lehetőség nyílik a processzorok hőmérsékletének közvetlen mérésére. Ezen kívül a szoftver támogatja az NVIDIA és Corsair Enhanced Percormance Profil-okat is.

Kulcsszavak: felhszoft hálózat Lavalys

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14