Antigen továbbra is a magyar szakértőtől

forrás Prim Online, 2006. június 29. 12:21
A VirusBuster, a Microsoft minősített partnereként továbbra is központi szerepet kíván betölteni a 2006. július 1-től Microsoft márkanév alatt megjelenő Antigen vállalati vírus- és levélszemét szűrő megoldások értékesítésében, bevezetésében és terméktámogatásában.
A VirusBuster, melynek a Sybari Software-rel való együttműködése több mint 6 évre nyúlik vissza, pozitív várakozásokkal tekint a szoftveróriással való további együttműködés elé és alapvetően három területen igyekszik közreműködni a Microsoft Antigen magyarországi bevezetésében. A magyar cég értékesítési stratégiájának középpontjában elsősorban a kis és középvállalati ügyfelek állnak, míg a nagyvállalati és közbeszerzési szegmensekben a több éves tapasztalatára építve kíván segítséget nyújtani a Microsoft Magyarországnak és a Microsoft LAR partnereinek a pre-sales és termékbevezetés, de mindenekelőtt az oktatás és terméktámogatás területeken. A vállalat hisz abban, hogy a felgyülemlett tapasztalatok birtokában segítségükkel jelentősen lerövidíthető az igényfelmérési-értékesítési-bevezetési ciklus, a végfelhasználók pedig megbízható, sok próbát kiállt terméktámogatást kaphatnak.

Sybari – VirusBuster együttműködés


A VirusBuster 2000-től töltötte be a Sybari kizárólagos közép-kelet-európai forgalmazói státuszát, majd a két vállalat együttműködése két évvel később tovább bővült. A Sybari - a megoldásai nagyobb fokú hatékonysága és biztonsága érdekében - 2003. augusztusában integrálta Antigen termékeibe a VirusBuster kiváló teljesítményű és megbízhatóságú víruskereső motorját. Így a magyar szoftverfejlesztő öt másik vezető anti-vírus technológiai cég mellett több millió felhasználó levelező- és csoportmunka rendszerének védelméről gondoskodhatott.
A 2006. májusában lezajlott sikeres biztonságtechnikai felülvizsgálat eredményeképpen a VirusBuster keresőmotorja - kilenc vezető keresőmotor egyikeként – továbbra is világszinten elérhető az Antigen biztonsági termékekben.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50