Hordozható akkumulátorral akár 55 órával hosszabb használat

forrás Prim Online, 2006. július 12. 13:31
Az American Power Conversion (APC) innovatív megoldással, az új Mobile Power Pack hordozható akkumulátorral bővíti díjnyertes hordozható megoldásainak sorát. Az akkumulátor kis mérete ellenére több órányi áramellátást biztosít azoknak az eszközöknek, amelyekre a fogyasztóknak útközben leginkább szükségük van. Lendületes, „trendi” megjelenése jól illik a hordozható eszközökhöz, például az MP3 lejátszókhoz, mobiltelefonokhoz és játékkonzolokhoz.
A Mobile Power Pack számos hordozható eszközzel kompatibilis, és akár 55 órával hosszabb zenelejátszást biztosít az MP3 eszközöknek, például az Apple iPod lejátszóknak, valamint 8-10 órával több e-mail használati és beszélgetési időt nyújt azoknak, akik „okostelefonokat” használnak. A mintegy 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákat alkalmaz. Ez egy olyan fejlett akkumulátor-technológia, amely nagyobb áramsűrűséget biztosít a hagyományos lítium-ion celláknál, így a Mobile Power Pack kompakt megoldás több energiát képes leadni.

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátor eszközt, a váltóáramú USB kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt. A Mobile Power Pack a legtöbb hordozható eszközt tölteni tudja a gyártók kábeleivel, azonban az APC a kompatibilitás biztosítása érdekében a külön megvásárolható APC USB töltőkábel használatát ajánlja.

A Mobile Power Pack (UPB10) jelenleg Észak-Amerikában szerezhető be, Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15 000 Ft lesz.
Kulcsszavak: pda akkumulátor APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14