Yahoo!-Symantec együttműködés

forrás Prim Online, 2006. augusztus 4. 13:06
A Yahoo! által biztosított Norton Internet Security szabad internetezést garantál a felhasználóknak, megvédve őket a vírusoktól, hackerektől, kémprogramoktól és spamektől.
Az együttműködés részeként a egy sor, több brandet magába foglaló, könnyű alkalmazhatóságú Symantec terméket kínál a Yahoo!, a Yahoo! Toolbar, a Yahoo! Mail és a Yahoo! HotJobs szolgáltatásokon keresztül. A Yahoo! által biztosított új Norton Internet Security egy mindent magába foglaló biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus és a Norton Personal Firewall szoftvereket.

A két vállalat a Yahoo!-n keresztül a Norton Internet Security harmincnapos próbaverzióját is elérhetővé teszi a felhasználóknak. A harminc nap letelte után a felhasználók megvásárolhatják a teljes tizenkét hónapos előfizetést, kedvezményes áron.

A Yahoo! által elérhetővé tett Norton Internet Security mellett a Yahoo! és a Symantec abban is együttműködik, hogy a felhasználók egy sor olyan eszközhöz is hozzáférhessenek, amelyek a Symantec hatékony internetbiztonsági szolgáltatásait egyesítik a Yahoo! szolgáltatásaival, így a felhasználók online is biztonságban lehetnek. Ezek a szolgáltatások a következők:

  • Norton Spyware Scan for Yahoo! Toolbar - A Symantec Norton Spyware Scan a Yahoo! Toolbaron keresztül abban segít a felhasználóknak, hogy eltávolítsák a kémprogramokat és más nem kívánt alkalmazásokat a számítógépükről. A szolgáltatás hamarosan elérhető a http://toolbar.yahoo.com oldalon.
  • Symantec Yahoo! Toolbar - A Symantec a Yahoo! Toolbar közös márkanév alatt futó verzióját a Norton széria biztonsági termékeivel kínálja. A közös márkajelzéssel ellátott toolbar a felhasználóknak gyors hozzáférést biztosít a biztonsági eszközökhöz és információkhoz a Yahoo! Search és tartalmak mellett. Elérhető a http://www.symantec.com oldalon.
  • A Yahoo! Online Protection ezentúl tartalmazza a Norton AntiVirus és Norton Personal Firewall szoftvereket is - A Symantec így most már a Yahoo! Online Protectionön keresztül is elérhetővé teszi vezető antivírus- és tűzfalszolgáltatásait, egy mindent magába foglaló biztonsági csomagot, amely számtalan régióban elérhető szélessávú internet-hozzáférésen keresztül.
  • Norton AntiVirus Scan for Yahoo! Mail és HotJobs - A Symantec továbbra is biztosítja a csatolt állományokra vonatkozó automatikus átvilágítási és eltávolítási szolgáltatást a Yahoo! Mail rendszerében, illetve a HotJobsra feltöltött állományokban. Elérhető a http://mail.yahoo.com és http://www.hotjobs.com oldalakon.
Kulcsszavak: Yahoo Symantec

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36