Panda Antivirus 2007: Védelem már a leggyengébb PC-kre is!

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 09:30
A Panda Software piacra dobja az új Panda Antivirus 2007-et, az egyik legegyszerűbb antivírus programot. Ez az új, egyszerűen használható vírusirtó termék a lehető legkevesebb rendszererőforrás igénybevétele mellett kínál teljes körű védelmet a már ismert, és a még nem detektált internetes veszélyforrásokkal szemben.
Az új Panda Antivirus 2007-t azon otthoni felhasználóknak szánják, akiknek internetezési szokásai nem igénylik azokat a szolgáltatásokat, amiket egy teljes biztonsági rendszer nyújtana. Ezért úgy tervezték, hogy telepítése után automatikusan védje a számítógépet és a felhasználó akár el is feledkezhessen róla.

Ez a nagyon „könnyű” program a lehető legkisebb rendszererőforrást veszi igénybe és bármilyen számítógépen alkalmazható, még olyanokon is, amelyek nem tudnának más, a piacon kapható biztonsági megoldást futtatni. A Panda Antivirus 2007 telepítéséhez szükséges rendszerkövetelmények: 64MB RAM és egy 150MHz Pentium processzor.

Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy sok felhasználónak kettő, vagy akár több számítógépe is lehet otthon. Ezt figyelembe véve, a Panda Software úgy bocsátja piacra a termékét, hogy azt külön költségek nélkül két számítógépen is telepíteni lehessen.

Az augusztustól kapható termék egy éven át teljes körű védelmet nyújt két számítógép számára az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt (frissítések, és az év minden napjának 24 órájában elérhető technikai segítség). Ezzel ez az egyik legjobb ár/érték arányú termék a piacon.

Az új termék proaktív és reaktív technológiákat egyesít magában annak érdekében, hogy az otthoni felhasználókat a legszélesebb körű védelemmel lássa el a vírusok, férgek, Trójaiak, kémprogramok… stb. ellen, valamint az olyan újabb veszélyforrásokkal szemben is, mint például az adatlopás és a felhasználók online alapú félrevezetése. A Panda Antivirus 2007 magában foglal antivírust, adatlopást megakadályozó technológiákat, valamint tartalmazza a Genetic Heuristic Engine-t, azt az újgenerációs, heurisztikus keresőt, ami felderíti és likvidálja a még nem detektált veszélyforrásokat, valamint nagyobb hatásfokkal működik, mint a klasszikus heurisztikus keresők, így nagyon kevés “téves riasztást” produkál.

A Panda Antivirus 2007 olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint az összes más Panda Software biztonsági megoldás: frissítések, és az év minden napjának 24 órájában elérhető technikai segítség, mely az interneten keresztül 24 órás SOS vírusszolgáltatást biztosít, így a gyanús programok azonnal analizálhatók.

Eladási lehetőségek


Panda Antivirus 2007 standard dobozos kivitelben lesz megvásárolható két számítógép számára, egyéves szolgáltatásokkal. A termék ESD letöltései pedig – szintén két gépre -, három hónapra (letölthető: http://www.pandasoftware.com), vagy 6 hónapos, 1, 2, illetve 3 éves szerződéssel. A letöltések elérhetők: http://www.pandasoftware.com/downloads.

A két, vagy több gép számára alkalmas változatok dobozos, illetve ESD formátumban is hozzáférhetőek, melyek a telefonos technikai segítségnyújtás szolgáltatást is tartalmazzák, 1, 2 és 3 évre vásárolhatóak meg.

A termék egy hónapos, promóciós változata elérhető:
http://www.pandasoftware.com/download
Kulcsszavak: security Panda Software

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55