Logitech: Skype-használat, új audiotermékek

Kovács Attila, 2006. augusztus 17. 20:42
A Logitech és a Skype ma bejelentették, hogy szakmai együttműködésüket kibővítve létrehozták a Logitech EasyCall Desktopot, amely arra hivatott, hogy megkönnyítse a Skype használatát.
A termékkombináció európai változatában a világon elsőként egy Skype-specifikus billentyűzet is helyet kapott az egér, a headset és a telefonkihangosító mellett. A két cég közösen tervezi piacra dobni a Logitech EasyCall Desktop európai verzióját, regionális reklámkampányokkal, valamint a Logitech-vásárlók és Skype-felhasználók közvetlen megkeresésével. Az EasyCall Desktop szeptember közepétől kapható az európai üzletekben 129,99 eurós ajánlott fogyasztói áron, magyarországi ajánlott fogyasztói ára még nem ismert. A terméket a Skype elektronikus üzlete is árulja majd a Skype.com/store oldalon.

A Logitech ma bemutatta három új audio termékét is, amelyekkel olyan egyszerűen és kényelmesen hívhatjuk fel rokonainkat és barátainkat az interneten keresztül, mintha a megszokott mobiltelefonunkat használnánk.A Logitech QuickCall USB Speakerphone telefonkihangosító kristálytiszta és visszhangmentes beszélgetéseket tesz lehetővé a PC-n. A Logitech Cordless Internet Handset kézibeszélő egy hagyományos telefonkészülék kényelmét nyújtja, és a lakás bármely pontján használható. A Logitech Cordless Headset for PC and Mobile Phones fülhallgató kényelmesen viselhető egy fülön, szintén a lakás bármely pontján működik, ráadásul a Bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkező mobiltelefonokhoz fülhallgatóként is használható. Miközben a hagyományos vezetékes és a mobil telekommunikáció világszerte az aranykorát éli, apránként egy kommunikációs forradalom készül kitörni. Egyre több ember fedezi fel egy másik fajta hálózat, az internet előnyeit, és alkalmazza megelégedéssel a hosszú távú voice-over-ip (VoIP) szolgáltatásokat a személyi számítógépén. A Logitech új személyi perifériaeszközei még természetesebbé teszik ezt a fajta kommunikációt.
Kulcsszavak: Logitech Skype

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14