Számos újdonság Logitech jubileumi bemutatóján

Kovács Attila, 2006. szeptember 26. 18:31
"Innováció és stílus" címmel rendezett ma Budapesten, a Barabás-villában jubileumi, éves termékbemutató sajtótájékoztatót, illetve fogadást az idén 25 éves Logitech. A sajtótájékoztatón a Logitech nemzetközi eredményeinek, terveinek ismertetése mellett szó volt a legújabb termékekről, a digitális otthonban található Logitech eszközökről, notebook megoldásokról és internet kommunikációról. Átfogó termékkiállítást is tartottak, "25 év az innováció és stílus jegyében" címmel, amelyen a Logitech legendás termékeit is bemutatták.
A sajtótájékoztatón elhangzott, a Logitech a "digitális világ és az emberek közötti kapcsolatot teremti meg". A cég 2005-ben több mint 130 új termékkel jelentkezett a nemzetközi piacokon, ezekből összesen 143 millió darabot értékesítettek. A személyre szabott perifériákat gyártó cégnek a 2006. pénzügyi év végén a forgalma 1,8 milliárd dollár. A jövő trendjeit (notebook gépek elterjedése, internet kommunikáció robbanása, egyre több digitális eszköz, berendezés, rendszer az otthonokban) hűen követi a Logitech.

A legújabb termékek közül a következőket emelték ki a sajtótájékoztatón: MX Revolution és VX Revolution egerek, QuickCam Alta Vision webkamera (a korábbinál kétszer tisztább képminőséggel), RightLight 2 megvilágítási technológia (a fényviszonyok automatikus felismerési képességével); Harmony 1000 Universal Remote érintőképernyős távszabályozó; Wireless DJ System a zenei fájlok irányítására, Audio Station for iPod kifejezetten Apple iPodokhoz fejlesztve; Z-10 2-0 hangszóró rendszer; diNovo Edge teljes billentyűzet érintős érzékelőkkel és külön állvánnyal.

Az MX Revolution egér bemutatóján megtudhattuk, hogy a kétgörgős plusz degy beállító gombbal rendelkező periféria egy Excel táblában 7 másodperc alatt görgetett át mintegy 10 ezer tételt, s az egér automatikusan érzékeli, hogy gyorsabban, vagy lassabban kell görgetnie.       
Kulcsszavak: Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14