Új Xerox multifunkciósok kis munkacsoportok számára

forrás Prim Online, 2006. október 11. 19:14
A Xerox két asztali multifunkciós berendezéssel bővíti kisvállalkozásoknak, közintézményeknek és vállalati kis munkacsoportoknak szánt kínálatát. A Xerox WorkCentre 4118 különleges funkciókat kínál megfizethető áron, a belépőszintű WorkCentre 3119 pedig a költséghatékonyságot szem előtt tartó kisvállalatok számára jelent ideális megoldást.
Xerox WorkCentre 4118

A felsőkategóriás multifunkciós berendezés kétféle konfigurációban kapható. A WorkCentre 4118P másol és nyomtat, a Work Centre 4118X ezen felül faxol és színesben szkennel. Mindkét konfiguráció rendelkezik az úgynevezett „igazolványmásolás” funkcióval, mely egy lépésben fénymásolja azonos oldalra az irat (személyi igazolvány, jogosítvány, biztosítási kártya) mindkét felületét. Ez például az egészségügyi intézmények munkáját könnyítheti meg, mert a funkciónak köszönhetően egyszerűbbé és gyorsabbá válik a betegek kartonjainak összeállítása, és csökken a papírfelhasználás.

A Xerox WorkCentre 4118 4800 dpi felbontásban szkennel, és 17 A/4-es oldalt nyomtat percenként. Méretes kijelző panelje megkönnyíti a bonyolult nyomtatási feladatok kezelését. Nagy kapacitású tonerével 8000 oldalt nyomtathatunk. Kategóriájában kimagaslónak számító 550 lapos papírtálcával rendelkezik, amelynek köszönhetően kevesebb munkaidőt vesz igénybe a nyomtató üzemeltetése. A vállalat növekedése esetén a rendszer belső hálózati kártyával, valamint egy második, 550 lapos papírtálcával bővíthető.

A berendezés megfelel az Energy Star minősítésnek, és része a Xerox Green World Alliance újrahasznosító programnak.

Xerox WorkCentre 3119

A Xerox WorkCentre 3119 minden olyan feladatot ellát, melyre a mai irodai környezetben szükség van: fekete-fehérben nyomtat és másol, illetve színesben szkennel. Elsősorban a takarékosságot szem előtt tartó kisvállalkozások számára ideális választás: olyan költségkímélő megoldásokat kínál, mint az egy lapra több oldal nyomtatása vagy a toner-takarékos üzemmód.

A WorkCentre 3119 egy perc alatt 18 oldalt nyomtat vagy fénymásol, az első oldalt 11 másodperc alatt készíti el. Fekete-fehérben és színesben is tud szkennelni - Word és Excel dokumentumokba, PDF, JPEG és TIFF formátumba. Színes dokumentumokat 4800 dpi felbontásban szkennel. A berendezés maximális kapacitása havi 10 000 oldal, és olyan fekete-szöveg opcióval rendelkezik, mely a színes vagy szürke árnyalatú szöveget könnyen olvasható fekete szöveggé konvertálja.

A nagy kijelző panelnek és az egybeépített toner és dobegységnek köszönhetően a berendezést egyszerű kezelni és üzemeltetni.
A WorkCentre 3119 ugyancsak megfelel az Energy Star minősítésnek, és energiatakarékos módban is képes üzemelni - ekkor 6 watt a fogyasztása.

Mindkét berendezés megvásárolható a Xerox speciális szkennelőszoftvereivel, amelyek segítségével a felhasználó szerkeszthető elektronikus dokumentumokat készíthet.

A Xerox WorkCentre 4118 és 3119 multifunkciós berendezések 2006 októberétől elérhetőek Magyarországon is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55