A Bodelin bemutatta új Hi-Rez ProScope mikroszkópját

OTS - Cégvonal, 2006. október 12. 12:09
A Bodelin Technologies Inc. megkezdte a ProScope új Hi-Rez típusának kiszállítását megrendelőinek. A termék neve ProScope HR (HR = nagy felbontású).
Az új ProScope HR 1,3 Mp-es képszenzorral és új Windows és Mac operációs rendszereket támogató szoftvercsomaggal rendelkezik, amely egyaránt alkalmas álló- és mozgóképek, valamint időzített felvételek készítésére egyetlen klikkeléssel. A ProScope HR egy USB portra csatlakoztatható videokészülékként jelenik meg a számítógép
felé és támogatja a Windows XP Service Pack 2, valamint a Mac OS 10.4.8. integrált USB meghajtóit.

A képfelbontás tetszés szerint állítható a videofelvételek készítéséhez megfelelő 320X240 pixel, az élő prezentációkhoz alkalmas 640X480, valamint az állóképek rögzítéséhez szükséges 1280X1024 között. Az új ProScope HR használható a korábbi ProScope objektívekkel, így jelenlegi használói is előre léphetnek a magasabb verzióra. Az új verzió bemutatásával egyidőben egy új 400X objektív is bemutatásra kerül.

A ProScope korábbi verzióját több ezer iskolában és egyetemen használják a legkülönbözőbb tudományágakban. Látható a népszerű CSI tévésorozatban, az Oprah show-ban, valamint bűnügyi filmekben is, mivel a szövetségi, állami és megyei bűnüldöző szervek valóban használják mindennapi munkájukban. A ProScope HR lehetséges további piacai az ipari minőség-ellenőrzés, az egészségügy és a kozmetikai piac.

A ProScope HR az amerikai Bodelin Technologies gyártmánya és az EU előírásainak megfelelően RoHS kompatibilis. A ProScope HR már bárhol a világon megrendelhető.
Kulcsszavak: újdonság

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50