SpamSentinel V5 a grafikus spam-ek ellen

forrás Prim Online, 2007. február 6. 14:54
A MayFlower Software kiadta a Lotus Domino rendszereken működő spamszűrő, a SpamSentinel V5 verzióját, melynek egyik újdonsága, hogy tovább javítja az ’image’ típusú, azaz grafikus kép formájában érkező spam levelek szűrési arányát.
A grafikus spam módszerével könnyebb kijátszani az egyszerűbb szűrőket, s ezt kihasználva egyre gyorsabban terjednek is az ilyen típusú spam-ek. Ma már kb. 30-35 %-át teszik ki az összes kéretlen levélnek és méretük miatt igen jelentős disk területet foglalnak el. Ezért a SpamSentinel fejlesztői nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a probléma megoldására és nem nyugszanak addig, amíg itt is el nem érik a 98,5 %-os szűrési eredményt, illetve a közel nulla %-os téves szűrést, amiket a hagyományos spam-ek területén már elértek.

A V5 további újdonságai között szerepel még a natív Linux verzió megjelenése, valamint az új auto-installer funkció is, aminek segítségével a jövőbeli frissítések automatikusan telepítődnek, s ennek megtörténtéről egy email üzetenetben kaphatunk értesítést.

A SpamSentinel V5 demo letölthető: http://www.maysoft.com/ss
Kulcsszavak: security spam

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50