OKI: Új C3500-as sorozatú multifunkciós termékszéria

forrás Prim Online, 2007. március 21. 14:45
Az OKI bemutatta új C3500-as sorozatú kompakt színes multifunkciós (MFP) termékszériáját, az A4-es színes multifunkciós kategória leggyorsabb készülékeit.
Az OKI professzionális 4 az 1-ben készülékei felszereltségtől függően 2007. áprilisától kaphatóak az OKI Systems Magyarország Kft. hivatalos értékesítési partnerhálózatán keresztül.

Ezek a kis munkacsoportokat kiszolgáló, hálózatba köthető többfunkciós készülékek minden, irodában használatos dokumentumkezelési folyamatot ismernek és a legkorszerűbb módon látnak el: nyomtatnak, fénymásolnak, szkennelnek és faxolnak.  Azaz 4 az egyben funkciót teljes mértékben biztosítják.

A termékszéria 16 színes oldal/perc, illetve 20 fekete-fehér oldal/perc nyomtatási sebessége akár négyszer gyorsabb a versenytársak azonos kategóriájú, drágább négymenetes lézer készülékeivel elérhető sebességnél. A 60 000 oldalas havi terhelhetőség páratlan hatékonyságot eredményez és biztosítja, hogy a felhasználók igény szerint, megszakítás nélkül nyomtathassanak.

A funkcionalitáson felül az OKI C3500-as sorozatú multifunkciós készülékei a tavaly bevezetett E3 (egyszerű, erős, eszes) formatervezési filozófia szerint készültek, tetszetős külsőt kölcsönözve ezen professzionális termékvonalnak. Minden egyes modellre jellemző, a kis helyigényű kompakt dizájn, mellyel jelentősen csökken az irodától/íróasztaltól elvett hasznos terület, emellett a készülékek kezelése is rendkívül egyszerű. A hálózat-kész konfigurációnak köszönhetően bármely irodai környezetbe tökéletesen illeszkedik.
A felhasználóknak nincs más dolguk, mint kicsomagolni és áram alá helyezni ezeket a készülékeket és már kezdhetnek is dolgozni velük.

A C3500-as sorozatú multifunkciós készülékek főbb jellemzői:

Produktív: kategóriájának leggyorsabb nyomtatási sebessége 16 színes oldal/perc, ill. 20 fekete-fehér oldal/perc.  Az első nyomtat 11 másodperc, míg az első másolat 17 másodperc elteltével készül el (C3530 MFP modell), nagy kapacitású tonerek, amelyek 2500 oldal kinyomtatását teszik lehetővé (C3500 MFP);

Költséghatékony: kiváló ár-érték arány; alacsony üzemeltetési költség, a Template Manager sablonkezelő szoftver segítségével csökken a házon kívüli nyomtatásra való ráutaltság;

Sokoldalú: kis helyigényű készülék, mely hasznos lehet a helyszűkével küzdő irodák számára; különböző méretű és típusú média nyomtatására alkalmas pl. reklámcsíkok (bannerek), névjegykártyák, CD címkék és nehéz papírok; 128 MB beépített memória (C3500 MFP) a nagy mennyiségű nyomtatáshoz, 50 lap kezelésére alkalmas automatikus papíradagoló;

Professzionális: közvetlen hálózati kapcsolat a nyomtatáshoz és szkenneléshez, ill. emailbe történő szkenneléshez, FTP, megosztott hálózati könyvtárba történő szkennelés, levelezési címlista tárolása, Nagyfelbontású színkezelési technológia (High Definition Color Technology) a magas nyomtatási minőségért;

Egyszerű használat: hálózatkészen csomagolva, könnyen érthető kezelőpanel, a C3500 MFP készülékek tartalmazzák az OKI Hotkey-t, (gyorskezelő gombfelület) amely a szkenner egyszerű kezelését teszi lehetővé a személyi számítógépeiket használó kollégák számára, “Kérdezze az OKI-t ha tanácsra vagy terméktámogatásra van szüksége” szolgáltatás;

Megerősített dokumentumkezelés és -megosztás a PaperPort és Omnipage OCR programokkal már alapkiépítésben.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55