A világ első DVB-T MP3 lejátszója

Mészáros Péter, 2007. november 6. 14:55

Az LG Electronics bemutatta az első DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) adások vételére alkalmas flash memóriás MP3 lejátszót. Az új DVB-T MP3 lejátszó (T80) az egyik jelenleg kapható legkeskenyebb készülék a maga 55mm-es szélességével, 98mm-es hosszúságával és 12.8mm-es vastagságával. Az LG második érintőképernyős MP3 lejátszója összes érzékszervünket rabul ejti teljeskörű szórakoztató megoldásaival, köztük A DVB vevővel, így bárhol élvezhetjük a mobiltévézés élményét.

A T80 teljes értékű, színes, 3 inches TFT LCD érintőkijelzővel rendelkezik, amelyen klikkelhetjük és görgethetjük a képet, akár egy billentyűzettel ellátott készüléken.

A flash animációra épülő grafikus kezelőfelület Smart érintőkijelzőben alkalmazott változatának koncepcióját a milánói LG Design Center tervezői alkották meg, hogy közelebb hozzák az MP3 lejátszókat az európai stílushoz egyszerű, de mégis érzéki design segítségével.

A T80 kecses, minimalista megjelenésével és fényezett borításával hódít. A csúcstechnológiás készülék támogatja az MPEG 4 videó, valamint az olyan népszerű audió fájlokat is, mint az MP3, WMA, OGG és ASF. Az MP3 lejátszó 4GB flash memóriával rendelkezik és támogatja az FM rádiók vételét és az adások rögzítését.

A készülék öt órányi videózást, negyven órányi zenehallgatást és két órányi mobil tévézést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Az MP3 lejátszó továbbá ultragyors adattovábbításra is képes 2.0-ás USB kábelén keresztül.

A T80 novemberben kerül forgalmazásra Európában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50