Új számítógépes egerek a Verbatimtól

forrás Prim Online, 2007. november 19. 14:04

Az új lézeres és optikai egerek precízen, gyorsan és megbízhatóan működnek. Formatervezésük stílusos, kategóriájukban a legmagasabb színvonalat képviselik. Ergonómiai funkciójuk mellett, minden modell a legújabb optikai technológiát képviseli. Az új Verbatim egerek kereskedelmi forgalomban elérhetők, áruk 2200 forint és 6800 forint között mozog.

A Verbatim új egérsorozata öt modellből, három asztali és két kifejezetten mobil használatra szánt darabból áll. A kék és fekete színekben pompázó új sorozat számos előnyös tulajdonságot vonultat fel. Az ergonómikus kialakítás mind a jobb- és mind a balkezes emberek számára kényelmes használatot és pontos irányíthatóságot biztosít. A vezeték nélküli lézeres asztali modell és az optikai asztali modelleken öt darab programozható gombot is elhelyeztek, amelyek 48 hasznos gombfunkciót helyettesíthetnek.

Pontos navigáció és gyors reakcióidő

Az új Verbatim egérmodellek a nagyfelbontású optikai technológia előnyeit kihasználva a felhasználó gyorsabb és pontosabb kurzorműveleteket hajthat végre a képernyőn. “Az 1000 dpi-s felbontású, Verbatim asztali optikai egerek jóval az optikai egerektől elvárható felett teljesítenek” – állítja Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA régiós multimédia és tartozékok részlegének üzleti menedzsere. “Továbbá, az asztali lézeres, kábeles modell 800, 1600, illetve 2000 dpi-s felbontásban is használható, az éppen szükséges érzékenységi igénynek megfelelően. Ezek különösen fontos azok számára, akik gyors és pontos reakciókra számítanak a kezeik alatt lapuló egértől” – mondja még el a termékről Miroschnik.

Vezeték nélküli modellek


Az új Wireless 2,4 Ghz-es technológiának köszönhetően a Verbatim vezeték nélküli egérmodelljei megbízhatóságuk mellett a legjobb teljesítményt nyújtják. A USB-vevőt a számítógépbe dugva, az azonnal összeköttetést létesít az egérrel és már használható is. A vezeték nélküli modellekhez a Verbatim újratölthető AAA típusú elemeket ad. A telepek folyamatosan töltődnek, ha az egeret mégis USB kábelen keresztül használják. A vezeték nélküli „utazó” egér különösen azok számára jelent majd praktikus megoldást, akik a laptopjukat gyakran utazás közben is használják. Az USB vevő magában az egérben tárolható, minél kevesebb esélyt hagyva arra, hogy az utazás során esetleg elvesszen.

Tulajdonságok

Általános: Az egerekhez 2 év garancia jár, a csomaggal járó CD-n a termékek használati utasítása több nyelven hozzáférhető.
Együttműködő operációs rendszerek: Windows 98, ME, 2000, XP, és Vista; Mac 9.x vagy későbbi verzió

1)    „Laser Mini Travel Mouse”
Két gomb és görgető billentyű, visszahúzható kábel, lézer érzékelő, 800/1600 dpi felbontás, fekete szín.

2)    „Wireless Optical Travel Mouse”
Két gomb és egy görgető billentyű, vezeték nélküli, LED érzékelő, 2.4 GHz frekvencia, 1000 dpi felbontás, 2 db újratölthető NiMH AAA telep, fekete szín, az USB vevő számára kialakított tok az egér belsejében, USB vevő, USB kábel.

3)    „Optical Desktop Mouse”
Öt programozható gomb, 48 funkció, LED érzékelő, 1000 dpi felbontás, fekete és kék színben.

4)    „Laser Desktop Mouse”

Két gomb és görgető billentyű, kábel, lézerérzékelő, 800/1600/2000 dpi felbontás, fekete és kék színben.

5)    Wireless Laser Desktop Mouse

Öt programozható gomb, 48 funkció, vezeték nélküli mód, lézerérzékelő, 2.4 GHz frekvencia, 1000 dpi felbontás, 2 db újratölthető NiMH AAA telep, USB vevő, USB kábel.

Kulcsszavak: egér Verbatim

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50