Szélesebb digitális AV kínálat az LG-től

forrás Prim Online, 2008. január 11. 14:09

Díjnyertes Super Blu (BH200) hibrid lejátszójával az élen 2008-tól az LG Electronics kiszélesíti digitális AV termékkínálatát, az elismert hangszakértő Mark Levinson által finomított audióközpontú házimozirendszerekkel, valamint új hordozható navigációs eszközökkel. A 2008-as digitális AV termékek jobb hangminőséggel, kecses designnal és olyan új tulajdonságokkal csábítanak majd, mint a HD rádió, valamint a felhasználóbarát érintésvezérelt irányító.

Az LG teljes digitális AV kínálata a 2008-as International Consumer Electronics Show (CES) alkalmával volt megtekinthető.

LG Super Blu lejátszó

LG Super Blu lejátszó (BH200) – A BH200 az LG második generációs HD lejátszója, amely Blu-ray és HD DVD lemezek teljeskörű lejátszását lehetővé teszi. Az LG Super Blu fejlett BD-Java és HD DVD interaktivitásának köszönhetően az iparág legszélesebb kínálatából választhatunk lejátszásra alkalmas HD tartalmat, függetlenül a lemez formátumától. A legújabb HD formátumú lemezek kezelése mellett az LG Super Blu lejátszó természetesen a standard DVD-k és CD-k lejátszására is képes.

A BH200 további funkciói:
 

  • QDEO fejlett videólejátszás
  • HD DVD internetes interaktív tartalom rengeteg HD DVD-n
  • DVD lemezek lejátszása 1080p HDTV minőségű felbontásig
  • USB Media Host
  • LG SimpLink csatlakozás
  • 7.1 csatornás surround hang



Házimozirendszerek


DVD házimozi rendszer (LHT888) – A Mark Levinson által hangolt LG LHT888 házimozirendszer külsejét a pezsgőspohár vékony és elegáns formája inspirálta. Az LHT888 többutas hangsugárzóval rendelkeznek parabolikus foglalatukban, a végük felé elkeskenyedő talapzaton. A rendszer egy 700W-os 5.1 csatornás DVD vevővel rendelkezik, amely full HD 1080p minőségű kép megjelenítésére képes.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • USB Media Host
  • HDMI output
  • LG SIMPLINK több-készülékes vezérlő (HDMI-CEC) és többformátumú lejátszás – DivX, MP3, JPEG, MPEG



Kompakt házimozirendszer (LFD850)
– A készülék olyan erőteljes, hogy akár fő audiórendszerként is megállja a helyét, de apró méretének köszönhetően kisebb lakásokban is megfelelő teljesítményt nyújt 2.1 csatornás 160 wattos első osztályú hangminőségével, és vonzó, kompakt megjelenésével. Az Immersive Sound technológiával felvértezett, lakkfekete bevonatú LFD850 parabolikus formájú 3 inches hangszórói több mint 30 százalékkal hatékonyabb hangsugárzásra képesek egy adott területen belül, mint az átlagos hangszórók. A készülék előlapján található rejtett érintésvezérelt panelnek köszönhetően nincs szükség további gombokra és kapcsolókra.

A készülék további tulajdonságai:

  • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
  • AM/FM tuner
  • USB Media Plus port zenék, fotók és videók lejátszására
  • Rádiós óra ébresztő és alvó funkciókkal


Digitális audió: Óriási hangminőség apró csomagolásban

Asztali audiórendszer (PC12) – A 2008-as CES Innovations díjas PC12 egy kényelmesen kezelhető funkciókban gazdag, rugalmas készülék. A PC12 az LG első audiórendszere, amelyet HD rádió technológiával láttak el. A HD rádió felerősíti az AM és FM adások jeleit számos további csatorna beiktatásával és ezáltal jelentősen feljavítja a hangminőséget. Az AM és FM adások HD minőségű sugárzása mellett a készülékről leolvashatjuk a legfontosabb információkat is, mint például a rádióállomás neve, az előadó és a dal címe. Az LG innovatív parabola hangszórói kiszűrik a zavaró nagyfrekvenciás jeleket és megakadályozzák hangok torzulását. Az előkelően fényes fekete külső és a vörös színű háttérvilágítás varázsolja teljessé a PC12 egyedi, kompakt designját.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • iPod kompatibilis dokkoló
  • Ébresztőóra alvó funkciókkal
  • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
  • USB Media Host MP3 és WMA fájlok lejátszására


Hordozható navigációs eszközök

Az LG Electronics három darab új hordozható navigációs rendszert mutat be a CES-en. Az új modelleken alapból megtalálhatjuk az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico kétdimenziós és háromdimenziós térképeit, valamint beépített turn-by-turn (kanyarról kanyarra) hangnavigációt. A kijelző nappali és éjszakai módba is állítható. A készülékeket bluetoothos kihangosítással is lehet használni, valamint a Bluetooth kapcsolattal elősegíthetjük a telefonkönyv és a PND szinkronizációját, valamint streaming zenék lejátszását is a kompatibilis mobiltelefonokról.

LN835 – Az LN835-ös modell egy 3.5 inches LCD kijelzővel, milliónyi információt tartalmazó POI adatbázissal, zenelejátszóval, képnézegetővel és beépített hangszóróval rendelkezik. Az akkumulátor 4 óráig működik, ezért az LN835 tökéletes választás családi kirándulásokra vagy üzleti utakra.

A készülék további tulajdonságai:

 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Zenelejátszás és képnézegetés


LN845 – A keskeny LN845 fényes, 4.3 inches szélesvásznú LCD kijelzőjén könnyedén átláthatjuk a készülék menüjét és a térképeket. Az egyszerűen felépített grafikus kezelőfelületen könnyedén elvégezhetjük a beállításokat.

A készülék fontosabb tulajdonságai:
 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Milliónyi POI információ
  • Zenelejátszás és képnézegetés


LN855 – Az LN855 egy fényes, 4.3 inches, szélesvásznú LCD kijelzővel és vékony designnal rendelkezik. Az LN855 valós idejű hozzáférést biztosít 50 észak-amerikai város aktuális közlekedési információihoz az RDS-TMC antennán keresztül, ezenkívül fotók megjelenítésére és zenei fájlok lejátszására is képes.
 

  • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
  • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
  • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
  • USB port és SD kártya bemenet
  • Milliónyi POI információ
  • Zenelejátszás és képnézegetés


AV készülékek


Hordozható DVD lejátszó / Digitális képkeret (DP899) – Az LG hordozható DVD lejátszója / digitális képkerete egy briliáns 8 inches LCD képernyővel rendelkezik, amely csúcsminőségű DVD lejátszást biztosít a hordozható készülékek piacán. A készülék digitális képkeretként is alkalmazható, memóriája 250 kép vetítésére alkalmas. Memóriáját 3 az 1-ben memóriakártya nyílásán keresztül bővíthetjük, USB csatlakozóján keresztül pedig adatokat továbbíthatunk. A DVD lejátszó akkumulátora 3,5 órás működést tesz lehetővé.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
  • USB port


Digitális képkeret (PF880) – A nagyméretű, 8 inches LCD képernyővel rendelkező PF880-as beépített órával, naptárral és ébresztőórával is rendelkezik.

A készülék további tulajdonságai:
 

  • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
  • USB port
  • Belső memória, amely 250 fotó tárolására alkalmas
  • Ébresztőóra és naptárfunkciók
Kulcsszavak: házimozi CES GPS DVD LG

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50