Digital IXUS 80 IS: vonzó színek és élettel teli képek

forrás Prim Online, 2008. január 26. 11:13

A Canon bemutatta a Digital IXUS termékcsalád legújabb tagját: a 8.0 megapixeles Digital IXUS 80 IS modellt. A Digital IXUS 80 IS négy színváltozatban érhető el, és olyan funkciókat tartalmaz, amelyek hibátlan fényképeket eredményeznek. Az új mozgásérzékelő technológia érzékeli a fényképezőgép és az alany mozgását, így búcsút inthetünk az elmosódott képeknek.

A Digital IXUS 80 IS számos további kiemelkedő technológiai megoldást tartalmaz, például a 2.5” méretű PureColor LCD II kijelzőt, a DIGIC III képfeldolgozó processzort és az optikai képstabilizátorral kiegészített 3x-os zoomot. A továbbfejlesztett arcfelismerő technológiával és az exponáláskor beállítható automatikus vörösszem-korrekcióval együtt ezek a jellemzők és funkciók jelentős technológiai előrelépést jelentenek.

Termékjellemzők:

  • Négy színben elérhető divatos, lekerekített kialakítás.
  • 8.0 megapixeles képérzékelő.
  • 3x optikai zoom képstabilizátorral.
  • Új mozgásérzékelő technológiával kiegészített nagy ISO-értéket alkalmazó automatikus mód.
  • Új fehéregyensúly-beállítással, valamint arckiválasztás és -követés funkcióval kibővített arcfelismerő technológia.
  • DIGIC III tejcsökkentő technológiával.
  • Automatikus vörösszem-korrekció exponáláskor és lejátszáskor.
  • 2,5” méretű PureColor LCD II monitor.
  • 18 különböző exponálási mód, amely tartalmazza az új, naplementében alkalmazható módot és a saját színeket használó fotóeffektusokat is.
  • A számos videokészítési lehetőséghez tartozik a VGA mozgóképek rögzítése 30 kép/mp sebességgel, valamint az LP és a hosszú időközű (time lapse) videorögzítési mód.
Kulcsszavak: kamera Canon

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon: tükör nélküli videókészítő szett

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A készlet biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez.

2019. szeptember 10. 10:46

A kulcslyuk után itt a mini kulcslyuk

Az informatikai eszközök, a nagyobb felbontású és egyre kisebb kamerák az orvosi technológiák, műtétek, eljárások terén is egyre jelentősebb áttörést eredményeznek: így a sebészet is új korszakba lépett, már Magyarországon is végeznek mini laparoszkópiás műtéteket.

2018. szeptember 13. 11:45

Digitális forradalom zajlik a filmkészítésben

Nem kellenek dollármilliók a jó és sikeres játékfilm készítéséhez, az ötlet, a tartalom sokkal fontosabb, mint a technika - hirdeti Karl Bardosh, azaz Bardos Károly, a digitális újmédia nemzetközi képviselője, a New York-i Egyetem professzora, aki Szekszárdon, a Digi 24 elnevezésű digitális rövidfilmes versenyen adott interjút az MTI-Pressnek.

2011. október 1. 08:43

Videoklippek és szürreális fotók a Szigeten

Igazi cirkusz-kultúrtörténeti gyöngyszem várja az idei Sziget látogatóit. A Cirkusz Galéria egy régi cirkuszi lakókocsi restaurálásának eredménye. A klasszikus cirkuszi külső modern, minimál kortárs művészeti galériát takar, amely a Sziget rendezőinek reménye szerint igazi vizuális találkahely lesz. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, a fesztivál alatt az ő szürreális fotói, videoklipjei tekinthetők meg a falakon.

2011. július 28. 12:53

Sony SX21E: Kamera vagy távcső?

A nagyteljesítményű, 57x-es optikai zoommal rendelkező új Sony Handycam SX21E-vel akár a teljes képernyőt betöltő közeli felvételek készíthetők kifogástalan képminőségben. S ha ez nem elég, a kibővített zoom 67x-es értékre növelhető látható minőségromlás nélkül.

2011. július 18. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50