A Renault-tól érkezett a Sixt kereskedelmi igazgatója

forrás Prim Online, 2008. július 9. 17:01

Az értékesítési feladatok irányítására kereskedelmi igazgatói pozíciót hozott létre az autókölcsönzéssel és tartós bérlettel foglalkozó Sixt Magyarország. A munkakört Kováts András (31) tölti be, aki többek között a Renault Hungária Kft.-nél szerezte autóipari és értékesítési tapasztalatait.

A Sixt Magyarország a megnövekedett értékesítési feladatok irányítására kereskedelmi igazgatói pozíciót hozott létre. A munkakört betöltő Kováts András nemrég csatlakozott az autókölcsönző csapatához. A szakember széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az autóipar területén. 2001-ben flottaértékesítőként helyezkedett el a Reagroup Budapest Kft.-nél, ahol 2 év alatt flottaértékesítési vezetővé lépett elő. 2004-től a Renault Hungária Kft.-nél folytatta pályafutását, ahol 2007-ben területi vezetővé nevezték ki. A Sixtnél a szakember feladata lesz többek között az autóbérlés és tartós bérlet üzletágakra vonatkozó értékesítési, árképzési stratégia kidolgozása és megvalósításának felügyelete, az értékesítési célok elérésének biztosítása, valamint a szakmai csapat irányítása. Emellett a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolat kialakításában is aktív szerepet vállal.

"Az elmúlt évben mind autókölcsönző, mind tartós bérlet üzletágunk jelentős növekedést ért el. Utóbbi üzletágunk eredményességét 2007-ben a Sixt AG a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner díjjal jutalmazta. A gyors fejlődésnek köszönhetően az értékesítési feladatok olyan mértékben megnövekedtek, hogy a hatékony koordináláshoz már szükségünk van egy olyan munkatársra, aki összefogja az egyes területeket - jegyezte meg Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. - Olyan tapasztalt szakembert kerestünk a kereskedelmi igazgatói pozíció betöltésére, aki számára sem a feladatok, sem az iparág nem ismeretlen."

Kováts András 2001-ben diplomázott a József Attila Tudományegyetem francia szakán, majd elvégezte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Master of Business Administration szakirányú továbbképzését. A francia mellett angolul és németül beszél. Szabadidejét szívesen tölti a szabadban: horgászik, emellett teljesítmény túrákon vesz részt, nyáron pedig vízitúrázni jár barátaival.

Kulcsszavak: Sixt CIO autószolg

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50